ENGIE

ENGIE is een Frans multinationaal energiebedrijf dat duurzame energie levert aan zowel zakelijke als particuliere afnemers. Wil jij erachter komen of ENGIE een energieleverancier is die bij jou past? Hieronder vind je meer informatie over ENGIE.

Engie

ENGIEbos

Energie van ENGIE is 100% groen. Als klant kun je zelf bepalen waar je energie vandaan komt: zon, wind, water of biomassa. Parken in Nederland, België, Frankrijk en Italië leveren deze energie. ENGIE is een energieleverancier die bij elke afname van gas een donatie doet en de stichting Trees for All. Er is een ENGIEbos, waar 9.000 bomen zijn geplant.

ENGIE-app

Met de ENGIE-app is het voor klanten van de energieleverancier makkelijk om inzicht te krijgen in hun energieverbruik. De app geeft in grafieken weer hoe het staat met het verbruik, de kosten en of het termijnbedrag nog past.

ENGIE tarieven

Zelf je energietarieven uitrekenen is een behoorlijke klus. En die energie willen wij jou besparen. Wil je weten welke energieprijzen je kunt verwachten als je overstapt naar ENGIE? Maak dan gebruik van onze energievergelijker. Zo zie je in één overzicht de energieprijzen van ENGIE. Daarnaast kun je gemakkelijk de energietarieven van ENGIE vergelijken met die van andere energieleveranciers. Wel zo makkelijk.

ENGIE aanbieding

Naast de standaard energiecontracten, biedt ENGIE vaak ook nog voordelige actiecontracten aan via onze energievergelijker.

ENGIE vergelijken

Energieleveranciers willen zo goed mogelijk scoren in de energievergelijker. Daarom geven zij regelmatig extra kortingen op hun contracten. Vergelijken kan jou dus veel geld besparen!

Overstappen van of naar ENGIE

Overstappen naar ENGIE is binnen een paar minuten geregeld. Vergelijk energie én de energieleveranciers in onze vergelijker en kies een energiecontract dat bij je past. Gemakkelijk overstappen in drie stappen:
 • 1. Vul in de vergelijker je verbruiksgegevens in en klik op ‘Nu vergelijken’
 • 2. Kies een energiecontract van een energieleverancier die bij jou past en klik op ‘Aanvragen’
 • 3. Vul alle gegevens in en klik op ‘Bevestig je aanvraag’.
Binnen een paar minuten ontvang je een aanvraagbevestiging van ons. Binnen twee weken ontvang je een bevestiging van je nieuwe energieleverancier. Deze zegt ook het contract met je oude energieleverancier op. Hierna heb je 14 dagen bedenktijd.

ENGIE verhuizen

Ben je van plan om te gaan verhuizen? Dat is een goed moment om te bekijken of jouw huidige energiecontract nog wel past. Kies je ervoor om over te stappen? Dan moet je ENGIE zelf opzeggen. Dit kun je gemakkelijk doen via MijnEngie. Ook als je ervoor kiest om klant te blijven bij ENGIE, kun je dat doorgeven via MijnEngie.

ENGIE opzeggen

Stap je via ons over naar een nieuwe energieleverancier? Dan is opzeggen niet nodig. De nieuwe leverancier zegt het contract bij ENGIE voor je op. Alleen in het geval van een verhuizing moet je zelf contact opnemen met ENGIE. Postadres ENGIE ENGIE Nederland Retail B.V. Postbus 10087 8000 GB Zwolle

ENGIE zakelijk

ENGIE is een energieleverancier die ook zakelijke energiecontracten biedt. Elke ondernemer die ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel, komt voor zakelijke energie in aanmerking. De voorwaarden hiervoor zijn dat de capaciteit van je aansluiting:
   • voor gas kleiner is dan 40m³ per uur
   • voor elektriciteit maximaal 3 x 80 ampère is
Indien de capaciteit voor je aansluitingen groter zijn, kom je in aanmerking voor een grootzakelijk energiecontract. Voor vragen hierover kun je contact opnemen met onze klantenservice.

ENGIE storing

Heb je last van een storing? Neem dan contact op met het Nationale storingsnummer Gas en Stroom via 0800 9009. Je kunt ze 24 uur per dag bereiken. Zij geven je melding gelijk door aan je lokale netbeheerder, zodat zij het direct kunnen oppakken.

Mijn ENGIE

Via MijnENGIE vind je alles terug over jouw energie. Ook kun je zelf je energiezaken regelen.

ENGIE contact

Je kunt ENGIE bereiken op:
   • Telefoonnummer: 088 444 66 60
   • WhatsApp: 0623457896
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes