Energieleverancier Essent

Essent levert zowel aan zakelijke als particuliere afnemers elektriciteit en gas. Wil je meer weten over deze energieleverancier? Kom erachter of Essent bij je past. Hier vind je meer informatie over Essent.
essent

Geschiedenis

Essent is opgericht in 1999 door een fusie van PNEM/MEGA en EDON. Sinds 2016 is Essent onderdeel van innogy Group. Een van de grootste energieconcerns van Europa. Deze naam is ontstaan uit de termen innovatie, energie en technologie.

Groene stoom

Essent is al sinds 1995 één van de grootste leveranciers van groene stroom van Nederland. De groene stroom wordt sinds 2015 grotendeels opgewekt uit Europese bronnen, zoals Scandinavische waterkracht. Voor een kleine meerprijs kunnen klanten van Essent kiezen voor een energiecontract met groene stroom, opgewekt in Nederland.

Vergelijk Essent met andere energieleveranciers

Energieleveranciers willen zo goed mogelijk scoren in de energievergelijker. Daarom geven zij regelmatig extra kortingen op hun contracten. Vergelijken kan jou dus veel geld besparen.

Energieprijzen van Essent

Zelf je energieprijzen uitrekenen is een behoorlijke klus. En die energie willen wij jou besparen. Wil je weten met welke energieprijzen je te maken krijgt als je overstapt naar Essent? Maak dan gebruik van de energievergelijker van hoyhoy.nl. Zo zie je in één overzicht de energieprijzen van Essent. Daarnaast kun je gemakkelijk de energietarieven van Essent vergelijken met die van andere energieleveranciers. Wel zo makkelijk.

Overstappen van of naar Essent

Overstappen naar Essent is binnen een paar minuten geregeld. Vergelijk de energieleveranciers in onze vergelijker en kies een energiecontract dat bij je past. Gemakkelijk overstappen in drie stappen
  • 1. Vul in de vergelijker je verbruiksgegevens in en klik op ‘Nu vergelijken’
  • 2. Kies een energiecontract van een energieleverancier die bij jou past en klik op ‘Aanvragen’
  • 3. Vul alle gegevens in en klik op ‘Bevestig je aanvraag’.
Binnen een paar minuten vergelijk je energie én ontvang je een aanvraagbevestiging van ons. Binnen twee weken ontvang je een bevestiging van je nieuwe energieleverancier. Deze zegt ook het contract met je oude energieleverancier op. Hierna heb je 14 dagen bedenktijd.

Meer over Essent

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes