FENOR

FENOR is een energieleverancier die voornamelijk groene en duurzame energie levert aan zakelijke klanten. Daarnaast kunnen particuliere klanten in Noord-Nederland ook bij de energieleverancier terecht. Wil je erachter komen of FENOR bij jou past? Hieronder vind je meer informatie over FENOR.

Energieleverancier FENOR is in zwaar weer terechtgekomen door de hoge marktprijzen voor energie en kan niet meer aan de leveringsplicht voldoen. Hierom heeft de Autoriteit Consument en Markt (ACM) de leveringsvergunning halverwege december 2021 ingetrokken.

Uiterlijk 30 december moet er een nieuwe leverancier zijn die de FENOR-klanten overneemt. Is deze er niet, dan worden klanten voor 13 januari verdeeld over andere leveranciers. Tot die tijd ontvang je gewoon stroom en gas. Wil je overstappen? Dan kan dat, maar wel pas na de overgangsperiode. Onderstaande informatie is met het faillissement verouderd.fenor

FENOR ervaring

In 2012 is FENOR opgericht door een team van ondernemers met jarenlange ervaring op het gebied van energie. De visie van de energieleverancier is om de dienstverlening op de energiemarkt te verbeteren.

Eenvoudig en betrokken

Eenvoudig, scherp en betrokken. Dat is waar FENOR voor staat. De energieleverancier streeft ernaar om de communicatie met klanten zo helder mogelijk te laten verlopen.

FENOR tarieven

Zelf je energietarieven uitrekenen is een behoorlijke klus. En die energie willen wij jou besparen. Wil je weten welke energieprijzen je kunt verwachten als je overstapt naar FENOR? Maak dan gebruik van onze energievergelijker. Zo zie je in één overzicht de energieprijzen van FENOR. Daarnaast kun je gemakkelijk de energietarieven van FENOR vergelijken met die van andere energieleveranciers. Wel zo makkelijk.

FENOR aanbieding

Naast de standaard energiecontracten, biedt FENOR vaak ook nog voordelige actiecontracten aan via onze energievergelijker.

FENOR vergelijken

Energieleveranciers willen zo goed mogelijk scoren in de energievergelijker. Daarom geven zij regelmatig extra kortingen op hun contracten. Vergelijken kan jou dus veel geld besparen.

Overstappen van of naar FENOR

Overstappen naar FENOR is binnen een paar minuten geregeld. Vergelijk de energieleveranciers in onze vergelijker en kies een energiecontract dat bij je past. Gemakkelijk overstappen in drie stappen:
  • 1. Vul in de vergelijker je verbruiksgegevens in en klik op ‘Nu vergelijken’
  • 2. Kies een energiecontract van een energieleverancier die bij jou past en klik op ‘Aanvragen’
  • 3. Vul alle gegevens in en klik op ‘Bevestig je aanvraag’.
Binnen een paar minuten, meteen na energie vergelijken, ontvang je een aanvraagbevestiging van ons. Binnen twee weken ontvang je een bevestiging van je nieuwe energieleverancier. Deze zegt ook het contract met je oude energieleverancier op. Hierna heb je 14 dagen bedenktijd.

FENOR verhuizen

Ben je van plan om te gaan verhuizen? Dat is een goed moment om te bekijken of jouw huidige energiecontract nog wel past. Je kunt je energiecontract meeverhuizen of een nieuw contract kiezen op je nieuwe adres. Kies je ervoor om over te stappen? Dan moet je het contract bij FENOR zelf opzeggen. Dit kan telefonisch via 085 77 33 120 of via de mail klantenservice@fenor.nl. Wil klant blijven bij FENOR? Geef je verhuizing dan minimaal 10 werkdagen van tevoren door.

FENOR opzeggen

Stap je via ons over naar een nieuwe energieleverancier? Dan is opzeggen niet nodig. De nieuwe leverancier zegt het contract bij FENOR voor je op. Alleen in het geval van een verhuizing moet je zelf contact opnemen met FENOR: FENOR BV Postbus 325 8440 AH Heerenveen

FENOR zakelijk

FENOR is een energieleverancier die ook zakelijke energiecontracten biedt. Elke ondernemer die ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel, komt voor zakelijke energie in aanmerking. De voorwaarden hiervoor zijn dat de capaciteit van je aansluiting:
  • voor gas kleiner is dan 40m³ per uur
  • voor elektriciteit maximaal 3 x 80 ampère is
Indien de capaciteit voor je aansluiting groter is, kom je in aanmerking voor een grootzakelijk energiecontract. Voor vragen hierover kun je contact opnemen met onze klantenservice.

FENOR storing

Heb je last van een storing? Neem dan contact op met het Nationale storingsnummer Gas en Stroom via 0800 9009. Je kunt ze 24 uur per dag bereiken. Zij geven je melding gelijk door aan je lokale netbeheerder, zodat zij het direct kunnen oppakken.

Mijn FENOR

Via mijn FENOR kun je online je energiezaken regelen.

FENOR contact

FENOR kun je telefonisch of via de mail bereiken:
  • Telefoonnummer: 085-7733120
  • E-mail: klantenservice@fenor.nl
 
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes