Gazprom Energy

Gazprom, eigenlijk Gazprom Energy, is een energieleverancier die zich richt op zakelijke afnemers. Kom erachter of Gazprom een energieleverancier is die bij jouw onderneming past. Wij vertellen je meer over Gazprom Energy.

Gazprom

Gazprom Nederland

Gazprom Energy is in 2011 opgericht in Nederland. De energieleverancier richtte zich op het verkopen en leveren van gas aan zakelijke afnemers in Nederland. Sinds 2013 levert Gazprom Energy ook elektriciteit. De energieleverancier is onderdeel van Gazprom Group, een van de grootste energiebedrijven ter wereld.

Helder en duidelijk

Zakelijke energie op een duidelijke en eenvoudige manier is wat Gazprom Energy naar eigen zeggen biedt. Gazprom Energy helpt ondernemers door samen met adviseurs te kijken naar de kosten en hoe hierop bespaard kan worden. Klanten van de energieleverancier hebben aangegeven dit als zeer waardevol te ervaren.

Gazprom Energy tarieven

Gazprom Energy biedt enkel zakelijke energie aan.

Gazprom Energy aanbieding

Op dit moment hebben wij geen samenwerking met Gazprom Energy.

Gazprom Energy vergelijken

Energieleveranciers willen zo goed mogelijk scoren in bij het energie vergelijken. Daarom geven zij regelmatig extra kortingen op hun contracten. Vergelijken kan jou dus veel geld besparen.

Overstappen van Gazprom Energy

Energie vergelijken en overstappen van Gazprom Energy is binnen een paar minuten geregeld. Vergelijk de energieleveranciers in onze vergelijker en kies een energiecontract dat bij je past. Let op bij het opzeggen van een zakelijk energiecontract. De voorwaarden van een zakelijk energiecontract kunnen afwijken van particuliere energiecontracten. Gemakkelijk overstappen in drie stappen:
  • 1. Vul in de energievergelijker je verbruiksgegevens in en klik op ‘Nu vergelijken’
  • 2. Kies een energiecontract van een energieleverancier die bij jou past en klik op ‘Aanvragen’
  • 3. Vul alle gegevens in en klik op ‘Bevestig je aanvraag’.
Binnen een paar minuten ontvang je een aanvraagbevestiging van ons. Binnen twee weken ontvang je een bevestiging van je nieuwe energieleverancier. Deze zegt ook het contract met je oude energieleverancier op. Hierna heb je 14 dagen bedenktijd.

Gazprom Energy verhuizen

Ben je klant van Gazprom Energy en van plan om binnenkort te verhuizen? Dat is een goed moment om te kijken of je contract bij Gazprom Energy nog bij je past. Wil je klant blijven? Geef dit dan door via Mijn Gazprom Energy. Kies je ervoor om over te stappen? Ook dat kun je via Mijn Gazprom Energy doorgeven.

Gazprom Energy opzeggen

Stap je via ons over naar een nieuwe energieleverancier? Dan is opzeggen niet nodig. De nieuwe leverancier zegt het contract bij Gazprom Energy voor je op. Check bij een zakelijke energiecontract altijd eerst goed de voorwaarden. Alleen in het geval van een verhuizing moet je zelf contact opnemen met Gazprom Energy: Gazprom Energy Postbus 2324 5202 CH ’s-Hertogenbosch

Gazprom Energy zakelijk

Gazprom Energy is een energieleverancier die ook zakelijke energiecontracten biedt. Elke ondernemer die ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel, komt voor zakelijke energie in aanmerking. De voorwaarden hiervoor zijn dat de capaciteit van je aansluiting:
    • voor gas kleiner is dan 40m³ per uur;
    • voor elektriciteit maximaal 3 x 80 ampère is.
Indien de capaciteit voor je aansluitingen groter zijn, kom je in aanmerking voor een grootzakelijk energiecontract. Voor vragen hierover kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Gazprom Energy storing

Heb je last van een storing? Neem dan contact op met het Nationale storingsnummer Gas en Stroom via 0800 9009. Je kunt ze 24 uur per dag bereiken. Zij geven je melding gelijk door aan je lokale netbeheerder, zodat zij het direct kunnen oppakken.

Gazprom Energy contact

Gazprom Energy kun je bereiken door het contactformulier in te vullen op de website.
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes