Greenchoice

Greenchoice levert zowel aan zakelijke als particuliere afnemers energie en gas. Wil je meer weten over deze energieleverancier? Kom erachter of Greenchoice bij je past. Op deze pagina lees je over Greenchoice.

Greenchoice

Groene energie

Greenchoice is een energieleverancier opgericht in 2001, gevestigd in Rotterdam. Greenchoice levert uitsluitend 100% groene energie. Deze energie bestaat uit groene stroom, groen gas en biogas.

Schonere wereld

Greenchoice heeft één belangrijk doel: een schonere wereld. De toekomstvisie van de energieleverancier is dat groene energie dicht bij klanten wordt opgewekt en dichtbij de duurzame bron gebruikt wordt.

Greenchoice tarieven

Zelf je energietarieven uitrekenen is een behoorlijke klus. En die energie willen wij jou besparen. Wil je weten welke energieprijzen je kunt verwachten als je overstapt naar Greenchoice? Maak dan gebruik van de vergelijker. Zo zie je in één overzicht de energieprijzen van Greenchoice. Daarnaast kun je gemakkelijk de tarieven van Greenchoice vergelijken met die van andere energieleveranciers. Wel zo makkelijk.

Greenchoice aanbieding

Naast de standaard energiecontracten, biedt Greenchoice vaak ook nog voordelige actiecontracten aan via onze energievergelijker.

Greenchoice vergelijken

Energieleveranciers willen zo goed mogelijk scoren in de energievergelijker. Daarom geven zij regelmatig extra kortingen op hun contracten. Vergelijken kan jou dus veel geld besparen.

Greenchoice overstappen

Overstappen naar Greenchoice is binnen een paar minuten geregeld. Vergelijk de energieleveranciers in onze vergelijker en kies een energiecontract dat bij je past. Gemakkelijk overstappen in drie stappen:
  • 1. Vul in de vergelijker je verbruiksgegevens in en klik op ‘Nu vergelijken’
  • 2. Kies een energiecontract van een energieleverancier die bij jou past en klik op ‘Aanvragen’
  • 3. Vul alle gegevens in en klik op ‘Bevestig je aanvraag’.
Binnen een paar minuten ontvang je een aanvraagbevestiging van ons. Binnen twee weken ontvang je een bevestiging van je nieuwe energieleverancier. Deze zegt ook het contract met je oude energieleverancier op. Hierna heb je 14 dagen bedenktijd.

Greenchoice verhuizen

Klant van Greenchoice en ga je verhuizen? Dat is een goed moment om te kijken of jouw huidige energiecontract nog wel bij je past. Wil je klant blijven bij Greenchoice? Geef dan uiterlijk twee weken van te voren je verhuizing door. Kies je ervoor om over te stappen naar een andere energieleverancier? Dan moet je zelf contact opnemen met Greenchoice. Dit kan telefonisch via 010 478 23 26 of per mail via vragen@greenchoice.nl.

Greenchoice opzeggen

Stap je via ons over naar een nieuwe energieleverancier? Dan is opzeggen niet nodig. De nieuwe leverancier zegt het contract bij Greenchoice voor je op. Alleen in het geval van een verhuizing moet je zelf contact opnemen met Greenchoice om het contract op te zeggen óf mee te verhuizen.

Greenchoice zakelijk

Greenchoice is een energieleverancier die ook zakelijk energiecontracten aanbiedt. Elke ondernemer die ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel, komt voor zakelijke energie in aanmerking. De voorwaarden hiervoor zijn dat de capaciteit van je aansluiting:
  • voor gas kleiner is dan 40m³ per uur
  • voor elektriciteit maximaal 3 x 80 ampère is
Indien de capaciteit voor je aansluitingen groter is, kom je in aanmerking voor een grootzakelijk energiecontract. Voor vragen hierover kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Greenchoice storing

Heb je last van een storing? Neem dan contact op met het Nationale storingsnummer Gas en Stroom via 0800 9009. Je kunt ze 24 uur per dag bereiken. Zij geven je melding gelijk door aan je lokale netbeheerder, zodat zij het direct kunnen oppakken.

Mijn Greenchoice

Via Mijn dossier of de app kun je online je energiezaken regelen.

Greenchoice contact

Greenchoice je zowel telefonisch als via de mail bereiken:
  • Telefoonnummer: 010 478 23 26 (werkdagen tussen 8.30 en 17.30 uur en op zaterdag tussen 8.30 en 17.00 uur)
Wil je Greenchoice mailen? Vul dan het contactformulier in op de website.
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes