Hezelaer

Hezelaer is een energieleverancier die energie levert aan de zakelijke markt. Kom erachter of Hezelaer een energieleverancier is die bij jou en je onderneming past. Hier vind je meer informatie over Hezelaer.

hezelaer

Hezelaer-energie

Hezelaer ziet energie niet alleen als een handelswaar. Ondernemers die meer inzicht hebben in hun energieverbruik kunnen daar grote bedrijfsvoordelen mee behalen. Dat is waar deze energieleverancier in gelooft. Het is dan ook de missie van Hezelaer om bedrijven met een vernieuwde blik naar energie te laten kijken.

Energieprijzen Hezelaer

Zelf je energieprijzen uitrekenen is een behoorlijke klus. En die energie willen wij jou besparen. Wil je weten welke energieprijzen je kunt verwachten als je overstapt naar Hezelaer? Maak dan gebruik van onze energievergelijker. Zo zie je in één overzicht de energieprijzen van Hezelaer. Daarnaast kun je gemakkelijk de energietarieven van Hezelaer vergelijken met die van andere energieleveranciers.

Overstappen van of naar Hezelaer

Overstappen naar Hezelaer is binnen een paar minuten geregeld. Vergelijk de energieleveranciers in onze energievergelijker en kies een energiecontract dat bij je past. Gemakkelijk overstappen in drie stappen:
  • Vul in de vergelijker je verbruiksgegevens in en klik op ‘Nu vergelijken’
  • Kies een energiecontract van een energieleverancier die bij jou past en klik op ‘Aanvragen’
  • Vul alle gegevens in en klik op ‘Bevestig je aanvraag’.
Energie vergelijken is niet moeilijk en gaat ook nog eens heel snel. Binnen een paar minuten ontvang je een aanvraagbevestiging van ons. Binnen twee weken ontvang je een bevestiging van je nieuwe energieleverancier. Deze zegt ook het contract met je oude energieleverancier op. Hierna heb je 14 dagen bedenktijd.

Hezelaer verhuizen

Ben je klant van Hezelaer en van plan om binnenkort te verhuizen? Dat is een goed moment om te kijken of je contract bij Hezelaer nog bij je past. Wil je klant blijven? Geef je verhuizing dan 10 dagen voor de sleuteloverdracht door per email naar service@hezelaer.nl.

Hezelaer opzeggen

Stap je via hoyhoy.nl over naar een nieuwe energieleverancier? Dan is opzeggen niet nodig. De nieuwe leverancier zegt het contract bij Hezelaer voor je op. Alleen in het geval van een verhuizing moet je zelf contact opnemen met Hezelaer:
Ulvenhoutselaan 12
4835 MC Breda

Hezelaer zakelijk

Hezelaer is een energieleverancier die ook zakelijke energiecontracten biedt. Elke ondernemer die ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel, komt voor zakelijke energie in aanmerking. De voorwaarden hiervoor zijn dat de capaciteit van je aansluiting:
    • voor gas kleiner is dan 40m³ per uur
    • voor elektriciteit maximaal 3 x 80 ampère is
Indien de capaciteit voor je aansluitingen groter zijn, kom je in aanmerking voor een grootzakelijk energiecontract. Voor vragen hierover kun je contact opnemen met onze klantenservice via 088 – 22 66 900.
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes