Hezelaer

Hezelaer is een energieleverancier die energie levert aan de zakelijke markt. Kom erachter of Hezelaer een energieleverancier is die bij jou en je onderneming past. Hier vind je meer informatie over Hezelaer.

hezelaer

Hezelaer-energie

Hezelaer ziet energie niet alleen als een handelswaar. Ondernemers die meer inzicht hebben in hun energieverbruik kunnen daar grote bedrijfsvoordelen mee behalen. Dat is waar deze energieleverancier in gelooft. Het is dan ook de missie van Hezelaer om bedrijven met een vernieuwde blik naar energie te laten kijken.

Hezelaer tarieven

Hezelaer biedt enkel zakelijke energie aan.

Hezelaer aanbieding

Op dit moment hebben wij geen samenwerking met Hezelaer.

Hezelaer vergelijken

Energieleveranciers willen zo goed mogelijk scoren in de vergelijker. Daarom geven zij regelmatig extra kortingen op hun contracten. Energie vergelijken kan jou dus veel geld besparen!

Hezelaer verhuizen

Ben je klant van Hezelaer en van plan om binnenkort te verhuizen? Dat is een goed moment om te kijken of je contract bij Hezelaer nog bij je past. Wil je klant blijven? Geef je verhuizing dan 10 dagen voor de sleuteloverdracht door per email naar service@hezelaer.nl.

Hezelaer opzeggen

Stap je via ons over naar een nieuwe energieleverancier? Dan is opzeggen niet nodig. De nieuwe leverancier zegt het contract bij Hezelaer voor je op. Alleen in het geval van een verhuizing moet je zelf contact opnemen met Hezelaer:

Ulvenhoutselaan 12
4835 MC Breda

Hezelaer zakelijk

Hezelaer is een energieleverancier die ook zakelijke energiecontracten biedt. Elke ondernemer die ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel, komt voor zakelijke energie in aanmerking. De voorwaarden hiervoor zijn dat de capaciteit van je aansluiting:
  • voor gas kleiner is dan 40m³ per uur;
  • voor elektriciteit maximaal 3 x 80 ampère is.
Indien de capaciteit voor je aansluitingen groter zijn, kom je in aanmerking voor een grootzakelijk energiecontract. Voor vragen hierover kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Hezelaer storing

Heb je last van een storing? Neem dan contact op met het Nationale storingsnummer Gas en Stroom via 0800 9009. Je kunt ze 24 uur per dag bereiken. Zij geven je melding gelijk door aan je lokale netbeheerder, zodat zij het direct kunnen oppakken.

Hezelaer contact

Hezelaer kunt u bereiken via het contactformulier om de website.
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes