Huismerk Energie

Huismerk Energie is een energieleverancier die gas en elektriciteit levert aan zowel de zakelijke als particuliere markt. Wil je erachter komen of Huismerk Energie een energieleverancier is die bij jou past? Hieronder vind je meer informatie over Huismerk Energie.

huismerk-energie

Koploper in duurzaamheid

Huismerk Energie levert 100% lokaal groene energie uit Nederland. Energie die letterlijk van dichtbij komt. Door energie op te wekken uit lokale bronnen, draagt Huismerk Energie bij aan de verduurzaming van Nederland.

Zelf energie opwekken

Kies je voor Huismerk Energie, dan kies je voor duurzame energie uit jouw regio. Wind-, water- of zonne-energie. Huismerk Energie wil de drempel om zelf energie op te wekken verlagen. Om deze reden werken zij intensief samen met andere energiecoöperaties.

Huismerk Energie tarieven

Zelf je energietarieven uitrekenen is een behoorlijke klus. En die energie willen wij jou besparen. Wil je weten welke energieprijzen je kunt verwachten als je overstapt naar Huismerk Energie? Maak bij ons dan een vergelijking. Zo zie je in één overzicht de energieprijzen van Huismerk Energie. Daarnaast kun je gemakkelijk de energietarieven van Huismerk Energie vergelijken met die van andere energieleveranciers.

Huismerk Energie aanbieding

Op dit moment hebben wij geen samenwerking met Huismerk energie. De standaard energiecontracten kun je bij ons vergelijken, alleen kun je deze contracten niet via ons aanvragen.

Huismerk-Energie-vergelijken

Energieleveranciers willen zo goed mogelijk scoren in de energievergelijker. Daarom geven zij regelmatig extra kortingen op hun contracten. Vergelijken kan jou dus veel geld besparen!

Overstappen van of naar Huismerk Energie

Overstappen van Huismerk Energie is binnen een paar minuten geregeld. Vergelijk de energieleveranciers in onze vergelijker en kies een energiecontract dat bij je past. Gemakkelijk energie vergelijken en overstappen in drie stappen:
  • Vul in de vergelijker je verbruiksgegevens in en klik op ‘Nu vergelijken’
  • Kies een energiecontract van een energieleverancier die bij jou past en klik op ‘Aanvragen’
  • Vul alle gegevens in en klik op ‘Bevestig je aanvraag’.
Binnen een paar minuten ontvang je een aanvraagbevestiging van ons. Binnen twee weken ontvang je een bevestiging van je nieuwe energieleverancier. Deze zegt ook het contract met je oude energieleverancier op. Hierna heb je 14 dagen bedenktijd.

Huismerk Energie verhuizen

Ben je van plan om te gaan verhuizen? Dat is een goed moment om te bekijken of jouw huidige energiecontract nog wel past. Kies je ervoor om over te stappen? Dan moet je Huismerk Energie zelf opzeggen. Dit kan telefonisch via 088-105 11 22 of via de mail info@huismerkenergie.nl. Wil klant blijven bij Huismerk Energie? Geef je verhuizing dan minimaal 10 werkdagen van tevoren door.

Huismerk Energie opzeggen

Stap je ons over naar een nieuwe energieleverancier? Dan is opzeggen niet nodig. De nieuwe leverancier zegt het contract bij Huismerk Energie voor je op. Alleen in het geval van een verhuizing moet je zelf contact opnemen met Huismerk Energie. Huismerk Energie BV Postbus 125 6500 AC Nijmegen

Huismerk Energie zakelijk

Huismerk Energie is een energieleverancier die ook zakelijke energiecontracten biedt. Elke ondernemer die ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel, komt voor zakelijke energie in aanmerking. De voorwaarden hiervoor zijn dat de capaciteit van je aansluiting:
  • voor gas kleiner is dan 40m³ per uur
  • voor elektriciteit maximaal 3 x 80 ampère is
Indien de capaciteit voor je aansluitingen groter zijn, kom je in aanmerking voor een grootzakelijk energiecontract. Voor vragen hierover kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Huismerk Energie storing

Heb je last van een storing? Neem dan contact op met het Nationale storingsnummer Gas en Stroom via 0800 9009. Je kunt ze 24 uur per dag bereiken. Zij geven je melding gelijk door aan je lokale netbeheerder, zodat zij het direct kunnen oppakken.

Mijn Huismerk Energie

Via Mijn Huismerk Energie kun je je energiezaken online regelen.

Huismerk Energie contact

Huismerk Energie kun je zowel telefonisch als per e-mail bereiken:
  • Telefoonnummer: 088-1051122
  • E-mail: info@huismerkenergie.nl
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes