Innova Energie

Innova Energie is een energieleverancier die gas en elektriciteit levert aan de zakelijke markt. Ook heeft Innova in 2018 de klanten van failliete energieleverancier EnergieFlex overgenomen. Wij hebben alles over deze energieleverancier voor je op een rijtje gezet.

Innova-energie

Innova Energie ervaring

Innova Energie is begonnen in 2010 als energieleverancier. Hiervoor deed het bedrijf ervaring op als ondersteuner in de backoffice van een andere energieleverancier.

Inzicht in verbruik

Bij Innova Energie ontvang je de eerste twee maanden een verbruiksoverzicht. Wil je gepersonaliseerd advies over hoe je nog meer energie kunt besparen? Dan kun je ervoor kiezen om je gegevens te laten inzien door Innova Energie.

Innova Energie tarieven

Zelf je energietarieven uitrekenen is een behoorlijke klus. En die energie willen wij jou besparen. Wil je weten welke energieprijzen je kunt verwachten als je overstapt naar Innova Energie? Maak dan gebruik van onze vergelijker. Zo zie je in één overzicht de energietarieven van Innova Energie. Daarnaast kun je gemakkelijk de energietarieven van Innova Energie vergelijken met die van andere energieleveranciers. Wel zo makkelijk.

Innova Energie aanbieding

Naast de standaard energiecontracten, biedt Innova Energie vaak ook nog voordelige actiecontracten aan via onze energievergelijker.

Innova Energie vergelijken

Energieleveranciers willen zo goed mogelijk scoren in de energievergelijker. Daarom geven zij regelmatig extra kortingen op hun contracten. Energie vergelijken kan jou dus veel geld besparen!

Overstappen van of naar Innova Energie

Overstappen naar Innova Energie is binnen een paar minuten geregeld. Vergelijk de energieleveranciers in onze vergelijker en kies een energiecontract dat bij je past. Gemakkelijk overstappen van energie in drie stappen:
  • Vul in de vergelijker je verbruiksgegevens in en klik op ‘Nu vergelijken’
  • Kies een energiecontract van een energieleverancier die bij jou past en klik op ‘Aanvragen’
  • Vul alle gegevens in en klik op ‘Bevestig je aanvraag’.
Binnen een paar minuten ontvang je een aanvraagbevestiging van ons. Binnen twee weken ontvang je een bevestiging van je nieuwe energieleverancier. Deze zegt ook het contract met je oude energieleverancier op. Hierna heb je 14 dagen bedenktijd.

Innova Energie verhuizen

Ben je van plan om te gaan verhuizen? Dat is een goed moment om te bekijken of jouw huidige energiecontract nog wel past. Kies je ervoor om over te stappen? Dan moet je Innova Energie zelf opzeggen. Dit kan telefonisch via 070 301 665 10 of via de mail klantenservice@innovaenergie.nl. Wil je klant blijven bij Innova Energie? Geef je verhuizing dan minimaal 14 dagen van tevoren door.

Innova Energie opzeggen

Stap je via ons over naar een nieuwe energieleverancier? Dan is opzeggen niet nodig. De nieuwe leverancier zegt het contract bij Innova Energie voor je op. Alleen in het geval van een verhuizing moet je zelf contact opnemen met Innova Energie. Innova Energie BV Oude Middenweg 75 2491 AC Den Haag

Innova Energie zakelijk

Innova Energie is een energieleverancier die ook zakelijke energiecontracten biedt. Elke ondernemer die ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel, komt voor zakelijke energie in aanmerking. De voorwaarden hiervoor zijn dat de capaciteit van je aansluiting:
    • voor gas kleiner is dan 40m³ per uur
    • voor elektriciteit maximaal 3 x 80 ampère is
Indien de capaciteit voor je aansluitingen groter zijn, kom je in aanmerking voor een grootzakelijk energiecontract. Voor vragen hierover kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Innova Energie storing

Heb je last van een storing? Neem dan contact op met het Nationale storingsnummer Gas en Stroom via 0800 9009. Je kunt ze 24 uur per dag bereiken. Zij geven je melding gelijk door aan je lokale netbeheerder, zodat zij het direct kunnen oppakken.

Mijn Innova Energie

Via Mijn Innova Energie kun je al je energiezaken online regelen.

Innova Energie contact

Innova Energie kun je op werkdagen tussen 09.00 en 17.00:
  • Telefoonnummer: 070 301 66 10
Mail je liever? Vul dan het contactformulier in op de website.
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes