Energieleverancier MAIN Energie

MAIN Energie is een energieleverancier die gas en elektriciteit levert aan de zakelijke markt. Wij hebben alles over deze energieleverancier voor je op een rijtje gezet.
MAIN-energie

Zakelijke markt

MAIN Energie is opgericht in 2003 en staat voor Management en Inkoop van Energie. De energieleverancier specialiseert zich in de vastgoedmarkt. In 2015 is MAIN Energie onderdeel geworden van het Europese energiebedrijf Audax Energia.

Persoonlijke benadering

Persoonlijk contact is een van de kernwaarden van MAIN Energie. Als klant van de energieleverancier krijg je een accountmanager toegewezen die jou helpt met het samenstellen van je energiebehoeftes. Door deze persoonlijke benadering geeft MAIN Energie naar eigen zeggen energie een gezicht.

Vergelijk MAIN Energie met andere energieleveranciers

Energieleveranciers willen zo goed mogelijk scoren in de vergelijker. Daarom geven zij regelmatig extra kortingen op hun contracten. Vergelijken kan jou dus veel geld besparen!

Energieprijzen van MAIN Energie

Zelf je energieprijzen uitrekenen is een behoorlijke klus. En die energie willen wij jou besparen. Wil je weten welke energieprijzen je kunt verwachten als je overstapt naar MAIN Energie? Maak dan gebruik van de energievergelijker van hoyhoy.nl. Zo zie je in één overzicht de energieprijzen van MAIN Energie. Daarnaast kun je gemakkelijk de energietarieven van MAIN Energie vergelijken met die van andere energieleveranciers. Wel zo makkelijk.

Meer over MAIN Energie

Overstappen van of naar MAIN Energie

Overstappen naar MAIN Energie is binnen een paar minuten geregeld. Vergelijk de energieleveranciers in onze vergelijker en kies een energiecontract dat bij je past. Gemakkelijk overstappen in drie stappen
 • 1. Vul in de vergelijker je verbruiksgegevens in en klik op ‘Nu vergelijken’
 • 2. Kies een energiecontract van een energieleverancier die bij jou past en klik op ‘Aanvragen’
 • 3. Vul alle gegevens in en klik op ‘Bevestig je aanvraag’.
 • Binnen een paar minuten ontvang je een aanvraagbevestiging van ons. Binnen twee weken ontvang je een bevestiging van je nieuwe energieleverancier. Deze zegt ook het contract met je oude energieleverancier op. Hierna heb je 14 dagen bedenktijd.

  MAIN Energie verhuizen

  Ben je van plan om te gaan verhuizen? Dat is een goed moment om te bekijken of jouw huidige energiecontract nog wel past. Kies je ervoor om over te stappen? Dan moet je MAIN Energie zelf opzeggen. Dit kan telefonisch via 088 08 09 100. Wil klant blijven bij MAIN Energie? Geef je verhuizing dan minimaal 10 dagen van tevoren door.

  MAIN Energie opzeggen

  Stap je via hoyhoy.nl over naar een nieuwe energieleverancier? Dan is opzeggen niet nodig. De nieuwe leverancier zegt het contract bij MAIN Energie voor je op. Alleen in het geval van een verhuizing moet je zelf contact opnemen met MAIN Energie.

  MAIN Energie BV
  Postbus 1094
  1000 BB Amsterdam

  MAIN Energie zakelijk

  MAIN Energie is een energieleverancier die ook zakelijke energiecontracten biedt. Elke ondernemer die ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel, komt voor zakelijke energie in aanmerking. De voorwaarden hiervoor zijn dat de capaciteit van je aansluiting:
   • voor gas kleiner is dan 40m³ per uur
   • voor elektriciteit maximaal 3 x 80 ampère is
  Indien de capaciteit voor je aansluitingen groter zijn, kom je in aanmerking voor een grootzakelijk energiecontract. Voor vragen hierover kun je contact opnemen met onze klantenservice via 088 – 22 66 900.
  0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes