MAIN Energie

MAIN Energie is een energieleverancier die gas en elektriciteit levert aan de zakelijke markt. Wij hebben alles over deze energieleverancier voor je op een rijtje gezet.

MAIN-energie

Vastgoedmarkt

MAIN Energie is opgericht in 2003 en staat voor Management en Inkoop van Energie. De energieleverancier specialiseert zich in de vastgoedmarkt. In 2015 is MAIN Energie onderdeel geworden van het Europese energiebedrijf Audax Energia.

Persoonlijke benadering

Persoonlijk contact is een van de kernwaarden van MAIN Energie. Als klant van de energieleverancier krijg je een accountmanager toegewezen die jou helpt met het samenstellen van je energiebehoeftes. Door deze persoonlijke benadering geeft MAIN Energie naar eigen zeggen energie een gezicht.

MAIN Energie vergelijken

Energieleveranciers willen zo goed mogelijk scoren in de vergelijker. Daarom geven zij regelmatig extra kortingen op hun contracten. Energie vergelijken kan jou dus veel geld besparen!

MAIN Energie-tarieven

Zelf je energieprijzen uitrekenen is een behoorlijke klus. En die energie willen wij jou besparen. Wil je weten welke energieprijzen je kunt verwachten als je overstapt naar MAIN Energie? Maak dan gebruik van onze vergelijker. Zo zie je in één overzicht de energieprijzen van MAIN Energie. Daarnaast kun je gemakkelijk de energietarieven van MAIN Energie vergelijken met die van andere energieleveranciers.

Overstappen van of naar MAIN Energie

Overstappen naar MAIN Energie is binnen een paar minuten geregeld. Vergelijk de energieleveranciers in onze vergelijker en kies een energiecontract dat bij je past. Gemakkelijk overstappen in drie stappen:
  • Vul in de energievergelijker je verbruiksgegevens in en klik op ‘Nu vergelijken’
  • Kies een energiecontract van een energieleverancier die bij jou past en klik op ‘Aanvragen’
  • Vul alle gegevens in en klik op ‘Bevestig je aanvraag’.
Binnen een paar minuten ontvang je een aanvraagbevestiging van ons. Binnen twee weken ontvang je een bevestiging van je nieuwe energieleverancier. Deze zegt ook het contract met je oude energieleverancier op. Hierna heb je 14 dagen bedenktijd. Vergelijken is zo best makkelijk, toch?

MAIN Energie verhuizen

Ben je van plan om te gaan verhuizen? Dat is een goed moment om te bekijken of jouw huidige energiecontract nog wel past. Kies je ervoor om over te stappen? Dan moet je MAIN Energie zelf opzeggen. Dit kan telefonisch via 088 08 09 100. Wil klant blijven bij MAIN Energie? Geef de verhuizing van energie dan minimaal 10 dagen van tevoren door.

MAIN Energie opzeggen

Stap je via ons over naar een nieuwe energieleverancier? Dan is opzeggen niet nodig. De nieuwe leverancier zegt het contract bij MAIN Energie voor je op. Alleen in het geval van een verhuizing moet je zelf contact opnemen met MAIN Energie. MAIN Energie BV Postbus 1094 1000 BB Amsterdam

MAIN Energie zakelijk

MAIN Energie is een energieleverancier die ook zakelijke energiecontracten biedt. Elke ondernemer die ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel, komt voor zakelijke energie in aanmerking. De voorwaarden hiervoor zijn dat de capaciteit van je aansluiting:
    • voor gas kleiner is dan 40m³ per uur
    • voor elektriciteit maximaal 3 x 80 ampère is
Indien de capaciteit voor je aansluitingen groter zijn, kom je in aanmerking voor een grootzakelijk energiecontract. Voor vragen hierover kun je contact opnemen met onze klantenservice via 088 – 22 66 900.
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes