Energieleverancier NHEC

NHEC levert zowel aan zakelijke als particuliere afnemers elektriciteit en gas. Wil je meer weten over deze energieleverancier? Kom erachter of NHEC bij je past. Hier vind je meer informatie over NHEC.
NHEC-logo

Duurzame energie

NHEC wat staat voor Noord-Hollandse Energie Coöperatie en werkt samen met Greenchoice. Gas en stroom wordt geleverd door deze energieleverancier. Daarnaast stimuleert NHEC de ontwikkeling van duurzame energieopwekking, zowel bij particulieren als bij bedrijven. Dit doen zij door samen te werken met collega-energiecoöperaties.

Coöperatie

Door de organisatievorm van de energieleverancier kunnen inwoners van Noord-Holland meedenken en praten over de eigen energiebronnen van NHEC. De winst die NHEC maakt wordt geïnvesteerd in innovatieprojecten om de regio nóg duurzamer te maken.

Vergelijk NHEC met andere energieleveranciers

Energieleveranciers willen zo goed mogelijk scoren in de vergelijker. Daarom geven zij regelmatig extra kortingen op hun contracten. Vergelijken kan jou dus veel geld besparen!

Energieprijzen van NHEC

Zelf je energieprijzen uitrekenen is een behoorlijke klus. En die energie willen wij jou besparen. Wil je weten welke energieprijzen je kunt verwachten als je overstapt naar NHEC? Maak dan gebruik van de energievergelijker van hoyhoy.nl. Zo zie je in één overzicht de energieprijzen van NHEC. Daarnaast kun je gemakkelijk de energietarieven van NHEC vergelijken met die van andere energieleveranciers. Wel zo makkelijk.

Meer over NHEC

Overstappen van of naar NHEC

Overstappen naar NHEC is binnen een paar minuten geregeld. Vergelijk de energieleveranciers in onze vergelijker en kies een energiecontract dat bij je past. Gemakkelijk overstappen in drie stappen
 • 1. Vul in de vergelijker je verbruiksgegevens in en klik op ‘Nu vergelijken’
 • 2. Kies een energiecontract van een energieleverancier die bij jou past en klik op ‘Aanvragen’
 • 3. Vul alle gegevens in en klik op ‘Bevestig je aanvraag’.
 • Binnen een paar minuten ontvang je een aanvraagbevestiging van ons. Binnen twee weken ontvang je een bevestiging van je nieuwe energieleverancier. Deze zegt ook het contract met je oude energieleverancier op. Hierna heb je 14 dagen bedenktijd.

  NHEC verhuizen

  Ben je van plan om te gaan verhuizen? Dat is een goed moment om te bekijken of jouw huidige energiecontract nog wel past. Kies je ervoor om over te stappen? Dan moet je NHEC zelf opzeggen. Dit kan alleen schriftelijk. Wil je klant blijven bij NHEC? Geef dan je verhuizing minimaal twee weken van tevoren door aan NHEC.

  NHEC opzeggen

  Stap je via hoyhoy.nl over naar een nieuwe energieleverancier? Dan is opzeggen niet nodig. De nieuwe leverancier zegt het contract bij NHEC voor je op. Alleen in het geval van een verhuizing moet je zelf contact opnemen met NHEC.

  Noord-Hollandse Energie Coöperatie
  Bergerweg 200
  1817 MN Alkmaar

  NHEC zakelijk

  NHEC is een energieleverancier die ook zakelijke energiecontracten biedt. Elke ondernemer die ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel, komt voor zakelijke energie in aanmerking. De voorwaarden hiervoor zijn dat de capaciteit van je aansluiting:
   • voor gas kleiner is dan 40m³ per uur
   • voor elektriciteit maximaal 3 x 80 ampère is
  Indien de capaciteit voor je aansluitingen groter zijn, kom je in aanmerking voor een grootzakelijk energiecontract. Voor vragen hierover kun je contact opnemen met onze klantenservice via 088 – 22 66 900.
  0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes