NHEC

NHEC, oftewel Noordhollandse Energie Coöperatie, levert zowel aan zakelijke als particuliere afnemers elektriciteit en gas. Wil je meer weten over deze energieleverancier? Kom erachter of NHEC bij je past. Hier vind je meer informatie over NHEC. NHEC

Duurzame energie

NHEC staat voor Noord-Hollandse Energie Coöperatie. NHEC werkt samen met Greenchoice. Gas en stroom wordt geleverd door deze energieleverancier. Daarnaast stimuleert NHEC de ontwikkeling van duurzame energieopwekking, zowel bij particulieren als bij bedrijven. Dit doen zij door samen te werken met collega-energiecoöperaties.

Coöperatie

Door de organisatievorm van de energieleverancier kunnen inwoners van Noord-Holland meedenken en praten over de eigen energiebronnen van NHEC. De winst die NHEC maakt wordt geïnvesteerd in innovatieprojecten om de regio nóg duurzamer te maken.

NHEC tarieven

Op dit moment vergelijken wij de energietarieven van NHEC niet in onze energievergelijker.

NHEC aanbieding

Op dit moment hebben wij geen samenwerking met NHEC.

NHEC vergelijken

Energieleveranciers willen zo goed mogelijk scoren in de energievergelijker. Daarom geven zij regelmatig extra kortingen op hun contracten. Vergelijken kan jou dus veel geld besparen!

Overstappen van of naar NHEC

Overstappen naar NHEC is binnen een paar minuten geregeld. Ga de energieleveranciers vergelijken in onze vergelijker en kies een energiecontract dat bij je past. Gemakkelijk overstappen in drie stappen:
  • Vul in de energievergelijker je verbruiksgegevens in en klik op ‘Nu vergelijken’
  • Kies een energiecontract van een energieleverancier die bij jou past en klik op ‘Aanvragen’
  • Vul alle gegevens in en klik op ‘Bevestig je aanvraag’.
Binnen een paar minuten ontvang je een aanvraagbevestiging van ons. Binnen twee weken ontvang je een bevestiging van je nieuwe energieleverancier. Deze zegt ook het contract met je oude energieleverancier op. Hierna heb je veertien dagen bedenktijd.

NHEC verhuizen

Ben je van plan om te gaan verhuizen? Dat is een goed moment om te bekijken of jouw huidige energiecontract nog wel past. Zo kun je bepalen of je het energiecontract wilt meeverhuizen of dat je een ander contract neemt op je nieuwe adres. Kies je ervoor om over te stappen? Dan moet je NHEC zelf opzeggen. Dit kan alleen schriftelijk. Wil je klant blijven bij NHEC? Geef dan je verhuizing minimaal twee weken van tevoren door aan NHEC.

NHEC opzeggen

Stap je via ons over naar een nieuwe energieleverancier? Dan is opzeggen niet nodig. De nieuwe leverancier zegt het contract bij NHEC voor je op. Alleen in het geval van een verhuizing moet je zelf contact opnemen met NHEC.

Noord-Hollandse Energie Coöperatie
Bergerweg 200
1817 MN Alkmaar

NHEC zakelijk

NHEC is een energieleverancier die ook zakelijke energiecontracten biedt. Elke ondernemer die ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel, komt voor zakelijke energie in aanmerking. De voorwaarden hiervoor zijn dat de capaciteit van je aansluiting:
  • voor gas kleiner is dan 40m³ per uur
  • voor elektriciteit maximaal 3 x 80 ampère is
Indien de capaciteit voor je aansluitingen groter zijn, kom je in aanmerking voor een grootzakelijk energiecontract. Voor vragen hierover kun je contact opnemen met onze klantenservice.

NHEC storing

Heb je last van een storing? Neem dan contact op met het Nationale storingsnummer Gas en Stroom via 0800 9009. Je kunt ze 24 uur per dag bereiken. Zij geven je melding gelijk door aan je lokale netbeheerder, zodat zij het direct kunnen oppakken.

NHEC contact

Je kunt met NHEC contact opnemen via e-mail: info@NHEC.nl.
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes