NieuweStroom

NieuweStroom is een energieleverancier die gas en stroom levert aan de zakelijke markt. Wil je meer te weten komen over deze energieleverancier? Kom erachter of NieuweStroom een energieleverancier is die bij je bedrijf past. Hier vind je meer informatie over NieuweStroom.

NieuweStroom

Lage kosten

Klanten moeten continu kunnen profiteren van de laagste prijzen in de markt. Dat is het streven van NieuweStroom. Een kleine organisatie en zelfontwikkelde ICT zorgen voor lage kosten.

Transparant

Dagelijks koopt NieuweStroom energie in op de handelsbeurs. De energieleverancier koppelt deze prijzen door aan haar klanten. NieuweStroom geeft iedere klant rechtstreeks toegang tot de handelsbeurs. Eerlijkheid en transparantie is waar de energieleverancier voor staat.

NieuweStroom tarieven

Zelf je energieprijzen uitrekenen is een behoorlijke klus. En die energie willen wij jou besparen. Wil je weten welke energieprijzen je kunt verwachten als je overstapt naar NieuweStroom? Maak dan gebruik van onze energievergelijker. Zo zie je in één overzicht de energieprijzen van NieuweStroom. Daarnaast kun je gemakkelijk de energietarieven van NieuweStroom vergelijken met die van andere energieleveranciers.

NieuweStroom aanbieding

Naast de standaard energiecontracten, biedt NieuwStroom vaak ook nog voordelige actiecontracten aan via onze energievergelijker.

NieuweStroom vergelijken

Energieleveranciers willen zo goed mogelijk scoren in de energievergelijker. Daarom geven zij regelmatig extra kortingen op hun contracten. Vergelijken kan jou dus veel geld besparen!

Overstappen van of naar NieuweStroom

Overstappen naar NieuweStroom is binnen een paar minuten geregeld. Ga energie vergelijken in onze vergelijker en kies een energiecontract dat bij je past. Gemakkelijk van energie overstappen in drie stappen:
  • Vul in de vergelijker je verbruiksgegevens in en klik op ‘Nu vergelijken’
  • Kies een energiecontract van een energieleverancier die bij jou past en klik op ‘Aanvragen’
  • Vul alle gegevens in en klik op ‘Bevestig je aanvraag’.
Binnen een paar minuten ontvang je een aanvraagbevestiging van ons. Binnen twee weken ontvang je een bevestiging van je nieuwe energieleverancier. Deze zegt ook het contract met je oude energieleverancier op. Hierna heb je 14 dagen bedenktijd.

NieuweStroom verhuizen

Ben je klant van NieuweStroom en van plan om binnenkort te verhuizen? Dat is een goed moment om te kijken of je contract bij NieuweStroom nog bij je past. Wil je klant blijven bij de energieleverancier? Geef dit dan per mail door aan klantenservice@nieuwestroom.nl. Wil je bij je verhuizing overstappen? Dan moet je NieuweStoom zelf opzeggen. Je kunt een opzegbrief sturen naar: NieuweStroom Postbus 3082 6202 NB Maastricht

NieuweStroom opzeggen

Stap je via ons over naar een nieuwe energieleverancier? Dan is opzeggen niet nodig. De nieuwe leverancier zegt het contract bij NieuweStroom voor je op. Alleen in het geval van een verhuizing moet je zelf contact opnemen met NieuweStroom.

NieuweStroom zakelijk

NieuweStroom is een energieleverancier die zakelijke energiecontracten biedt. Elke ondernemer die ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel, komt voor zakelijke energie in aanmerking. De voorwaarden hiervoor zijn dat de capaciteit van je aansluiting:
    • voor gas kleiner is dan 40m³ per uur
    • voor elektriciteit maximaal 3 x 80 ampère is
Indien de capaciteit voor je aansluitingen groter zijn, kom je in aanmerking voor een grootzakelijk energiecontract. Voor vragen hierover kun je contact opnemen met onze klantenservice.

NieuweStroom storing

Heb je last van een storing? Neem dan contact op met het Nationale storingsnummer Gas en Stroom via 0800 9009. Je kunt ze 24 uur per dag bereiken. Zij geven je melding gelijk door aan je lokale netbeheerder, zodat zij het direct kunnen oppakken.

Mijn NieuweStroom

Via mijn Nieuwstroom kun je al je energiezaken online zelf regelen.

NieuweStroom contact

NieuwStroom kun je bereiken tussen 8.00 en 17.00 via:
  • Telefoonnummer: 085 401 1470
  • E-mail: Klantenservice@nieuwstroom.nl
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes