NLE

NLE, voorheen de Nederlandse Energie Maatschappij, levert zowel aan zakelijke als particuliere afnemers elektriciteit en gas. Wil je meer weten over deze energieleverancier? Kom erachter of NLE bij je past. Hier vind je meer informatie over NLE.

NLE

NLE-energie

De in 2004 opgerichte energieleverancier NLE biedt naar eigen zeggen begrijpelijke taal en transparantie aan in de markt. Hoe meer concurrentie, hoe beter de dienstverlening en hoe meer vernieuwing. Dat is waar NLE in gelooft.

NLE internet

NLE is een energieleverancier die zich inzet voor technologische vernieuwing. Zij geloven dat de toekomst van het opschudden van markten ligt in technologische innovatie. Zo biedt NLE sinds 2016 ook telecomdiensten aan. De bestaansreden van de energieleverancier is om traditionele markten uit te dagen en scherp te houden.

NLE tarieven

Zelf je energietarieven uitrekenen is een behoorlijke klus. En die energie willen wij jou besparen. Wil je weten welke energieprijzen je kunt verwachten als je overstapt naar NLE? Maak dan gebruik van onze energievergelijker. Zo zie je in één overzicht de energieprijzen van NLE. Daarnaast kun je gemakkelijk de energietarieven van NLE vergelijken met die van andere energieleveranciers. Wel zo makkelijk.

NLE aanbieding

Naast de standaard energiecontracten, biedt NLE vaak ook nog voordelige actiecontracten aan via onze energievergelijker.

NLE vergelijken

Energieleveranciers willen zo goed mogelijk scoren in de energievergelijker. Daarom geven zij regelmatig extra kortingen op hun contracten. Vergelijken kan jou dus veel geld besparen!

NLE overstappen

Overstappen van of naar NLE is binnen een paar minuten geregeld. Ga energie vergelijken en kies een energiecontract dat bij je past.
  • Vul in de vergelijker je energieverbruik in en klik op ‘Nu vergelijken’
  • Kies een energiecontract van een energieleverancier die bij jou past en klik op ‘Aanvragen’
  • Vul alle gegevens in en klik op ‘Bevestig je aanvraag’.
Binnen een paar minuten ontvang je een aanvraagbevestiging van ons. Binnen twee weken ontvang je een bevestiging van je nieuwe energieleverancier. Deze zegt ook het contract met je oude energieleverancier op. Hierna heb je 14 dagen bedenktijd.

NLE verhuizen

Ben je van plan om te gaan verhuizen? Dat is een goed moment om te bekijken of jouw huidige energiecontract nog wel past. Aan de hand daarvan kun je bepalen of je het energiecontract meeverhuist of dat je op het nieuwe adres een ander contract afsluit. Kies je ervoor om over te stappen? Dan moet je NLE zelf opzeggen. Dit kun je doen contact op te nemen met de overstaplijn van NLE via 0800 4664. Wil je klant blijven bij NLE? Dan kun je dit gemakkelijk doorgeven via het contactformulier van de energieleverancier.

NLE opzeggen

Stap je via ons over naar een nieuwe energieleverancier? Dan is opzeggen niet nodig. De nieuwe leverancier zegt het contract bij NLE, voorheen de Nederlandse Energie Maatschappij, voor je op. Alleen in het geval van een verhuizing moet je zelf contact opnemen met NLE.

NLE zakelijk

NLE, voorheen de Nederlandse Energie Maatschappij, is een energieleverancier die ook zakelijk energiecontracten aanbiedt. Wij vertellen je hier meer over. Elke ondernemer die ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel, komt voor zakelijke energie in aanmerking. De voorwaarden hiervoor zijn dat de capaciteit van je aansluiting:
  • voor gas kleiner is dan 40m³ per uur
  • voor elektriciteit maximaal 3 x 80 ampère is
Indien de capaciteit voor je aansluitingen hoger is, kom je in aanmerking voor een grootzakelijk energiecontract. Voor vragen hierover kun je contact opnemen met onze klantenservice .

NLE storing

Heb je last van een storing? Neem dan contact op met het Nationale storingsnummer Gas en Stroom via 0800 9009. Je kunt ze 24 uur per dag bereiken. Zij geven je melding gelijk door aan je lokale netbeheerder, zodat zij het direct kunnen oppakken.

Mijn NLE

Via Mijn NLE kun je al je energiezaken online regelen.

NLE contact

Je kunt de NLE op werkdagen tussen 08.30 en 18.00 uur bereiken op:
  • Telefoonnummer: 088-730 73 07
  • Email: klanten@nle.nl
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes