Nuon

Nuon is energieleverancier van 2 miljoen mensen. De energieleverancier levert gas en stroom aan zowel de zakelijke als particuliere markt. Meer informatie over Nuon vind je op deze pagina.

nuon

Nuon energie

Nuon heeft een ontstaansgeschiedenis die teruggaat tot 1845. In 1994 kreeg de energieleverancier zijn huidige naam na een fusie tussen PGEM en PEB. Momenteel behoort Nuon tot de grootste energieleveranciers van Nederland.

Nuon en Vattenfall

In 2009 is Nuon Energy onderdeel geworden van Vattenfall. Dat is een van de grootste internationale energieproducten van Europa. In oktober 2018 kondigde Nuon aan over te gaan op de naam Vattenfall. Om iedereen te laten wennen de naam, zullen Nuon en Vattenfall eerst nog naast elkaar worden gebruikt.

Nuon duurzaam

Nuon is een energieleverancier die investeert in duurzame energie. Door zelf energie uit duurzame energiebronnen op te wekken, levert Nuon een bijdrage aan het terugdringen van de CO2-uitstoot.

Nuon tarieven

Zelf je energieprijzen uitrekenen is een behoorlijke klus. En die energie willen wij jou besparen. Wil je weten welke energieprijzen je kunt verwachten als je overstapt naar Nuon? Maak dan gebruik van onze energievergelijker. Zo zie je in één overzicht de energieprijzen van Nuon. Daarnaast kun je gemakkelijk de energietarieven van Nuon vergelijken met die van andere energieleveranciers. Wel zo makkelijk.

Nuon overstappen

Overstappen naar Nuon is binnen een paar minuten geregeld. Vergelijk de energieleveranciers in onze energievergelijker en kies een energiecontract dat bij je past.

Gemakkelijk overstappen in drie stappen:

  • Vul in de vergelijker je verbruiksgegevens in en klik op ‘Nu vergelijken’
  • Kies een energiecontract van een energieleverancier die bij jou past en klik op ‘Aanvragen’
  • Vul alle gegevens in en klik op ‘Bevestig je aanvraag’.
Binnen een paar minuten ontvang je een aanvraagbevestiging van ons. Binnen twee weken ontvang je een bevestiging van je nieuwe energieleverancier. Deze zegt ook het contract met je oude energieleverancier op. Hierna heb je 14 dagen bedenktijd.

Nuon vergelijken

Energieleveranciers willen zo goed mogelijk scoren in de vergelijker. Daarom geven zij regelmatig extra kortingen op hun contracten. Energie vergelijken kan jou dus veel geld besparen!

Meer over Nuon

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes