Oxxio

Oxxio is een energieleverancier die groene stroom en gas levert aan de particuliere markt. Op zoek naar meer informatie over deze energieleverancier? Wij vertellen je alles over Oxxio.

oxxio

Oxxio energie

Als klant van Oxxio krijg je groene stroom opgewekt door windmolens in Europa. Voor groene stroom betaal niet bij Oxxio niks extra’s. Door groene stroom slim in te kopen, profiteren klanten van lagere tarieven. Groen voor de prijs van grijs, zo zegt de energieleverancier.

Oxxio App

Je energiezaken op een slimme, voordelige en eenvoudige manier regelen. Dat is waar Oxxio voor staat. Dit wordt onder andere gerealiseerd met de Oxxio App. Een service-app die klanten met handige tools helpt met energie besparen.

Oxxio tarieven

Zelf je energietarieven uitrekenen is een behoorlijke klus. En die energie willen wij jou besparen. Wil je weten welke energieprijzen je kunt verwachten als je overstapt naar Oxxio? Maak dan gebruik van onze energievergelijker Zo zie je in één overzicht de energieprijzen van Oxxio. Daarnaast kun je gemakkelijk de energietarieven van Oxxio vergelijken met die van andere energieleveranciers. Wel zo makkelijk.

Oxxio aanbieding

Naast de standaard energiecontracten, biedt Oxxio vaak ook nog voordelige actiecontracten aan via onze energievergelijker.

Oxxio vergelijken

Energieleveranciers willen zo goed mogelijk scoren in de energievergelijker. Daarom geven zij regelmatig extra kortingen op hun contracten. Vergelijken kan jou dus veel geld besparen!

Oxxio overstappen

Overstappen naar Oxxio is binnen een paar minuten geregeld. Ga energie vergelijken en kies een energiecontract dat bij je past.
  • Vul in de vergelijker je verbruiksgegevens in en klik op ‘Nu vergelijken’
  • Kies een energiecontract van een energieleverancier die bij jou past en klik op ‘Aanvragen’
  • Vul alle gegevens in en klik op ‘Bevestig je aanvraag’.
Binnen een paar minuten ontvang je een aanvraagbevestiging van ons. Binnen twee weken ontvang je een bevestiging van je nieuwe energieleverancier. Deze zegt ook het contract met je oude energieleverancier op. Hierna heb je 14 dagen bedenktijd.

Oxxio verhuizen

Klant van Oxxio en ben je van plan om binnenkort te verhuizen? Dat is een goed moment om te kijken of je contract bij Oxxio nog bij je past. Wil je je huidige energiecontract meeverhuizen? Geef dit dan door via je Oxxio-account. Wil je overstappen? Dan moet je zelf met Oxxio contact opnemen om je contract op te zeggen. Dit kan via het telfoonnummer 0900 – 55 66 777. Ook kun je een opzegbrief sturen naar: Oxxio Nederland bv Postbus 100 3000 AC Rotterdam

Oxxio opzeggen

Stap je via ons over naar een nieuwe energieleverancier? Dan is opzeggen niet nodig. De nieuwe leverancier zegt het contract bij Oxxio voor je op. Alleen in het geval van een verhuizing moet je zelf met Oxxio contact opnemen.

Oxxio zakelijk

Oxxio biedt geen zakelijke energie aan.

Oxxio storing

Heb je last van een storing? Neem dan contact op met het Nationale storingsnummer Gas en Stroom via 0800 9009. Je kunt ze 24 uur per dag bereiken. Zij geven je melding gelijk door aan je lokale netbeheerder, zodat zij het direct kunnen oppakken.

Mijn Oxxio

Met Mijn Oxxio en de Oxxio-app kun je al je energiezaken online regelen.

oxxio-contact

Oxxio is tussen 9.00 en 16.00 bereikbaar op:
  • Telefoonnummer: 088 – 89 55 999
  • E-mail: klantenservice@oxxio.nl
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes