Energieleverancier Oxxio

Oxxio is een energieleverancier die groene stroom en gas levert aan de particuliere markt. Op zoek naar meer informatie over deze energieleverancier? Wij vertellen je alles over Oxxio.
oxxio

Lage prijs

Als klant van Oxxio krijg je groene stroom opgewekt door windmolens in Europa. Voor groene stroom betaal niet bij Oxxio niks extra’s. Door groene stroom slim in te kopen, profiteren klanten van lagere tarieven. Groen voor de prijs van grijs, zo zegt de energieleverancier.

Supereasy

Je energiezaken op een slimme, voordelige en eenvoudige manier regelen. Dat is waar Oxxio voor staat. Dit wordt onder andere gerealiseerd met de Oxxio App. Een service-app die klanten met handige tools helpt om nog zuiniger met energie om te gaan.

Energieprijzen van Oxxio

Zelf je energieprijzen uitrekenen is een behoorlijke klus. En die energie willen wij jou besparen. Wil je weten welke energieprijzen je kunt verwachten als je overstapt naar Oxxio? Maak dan gebruik van de energievergelijker van hoyhoy.nl. Zo zie je in één overzicht de energieprijzen van Oxxio. Daarnaast kun je gemakkelijk de energietarieven van Oxxio vergelijken met die van andere energieleveranciers. Wel zo makkelijk.

Vergelijk Oxxio met andere energieleveranciers

Energieleveranciers willen zo goed mogelijk scoren in de vergelijker. Daarom geven zij regelmatig extra kortingen op hun contracten. Vergelijken kan jou dus veel geld besparen!

Meer over Oxxio

Overstappen van of naar Oxxio

Overstappen naar Oxxio is binnen een paar minuten geregeld. Vergelijk de energieleveranciers in onze vergelijker en kies een energiecontract dat bij je past. Gemakkelijk overstappen in drie stappen
 • 1. Vul in de vergelijker je verbruiksgegevens in en klik op ‘Nu vergelijken’
 • 2. Kies een energiecontract van een energieleverancier die bij jou past en klik op ‘Aanvragen’
 • 3. Vul alle gegevens in en klik op ‘Bevestig je aanvraag’.
 • Binnen een paar minuten ontvang je een aanvraagbevestiging van ons. Binnen twee weken ontvang je een bevestiging van je nieuwe energieleverancier. Deze zegt ook het contract met je oude energieleverancier op. Hierna heb je 14 dagen bedenktijd.

  Oxxio verhuizen

  Klant van Oxxio en ben je van plan om binnenkort te verhuizen? Dat is een goed moment om te kijken of je contract bij Oxxio nog bij je past. Wil je klant blijven bij de energieleverancier? Geef dit dan door via je Oxxio-account. Wil je overstappen? Dan moet je zelf contact opnemen met de energieleverancier. Dit kan via 0900 – 55 66 777. Ook kun je een opzegbrief sturen naar:

  Oxxio Nederland bv
  Postbus 100
  3000 AC Rotterdam

  Oxxio opzeggen

  Stap je via hoyhoy.nl over naar een nieuwe energieleverancier? Dan is opzeggen niet nodig. De nieuwe leverancier zegt het contract bij Oxxio voor je op. Alleen in het geval van een verhuizing moet je zelf contact opnemen met Oxxio.
  0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes