Pure Energie

Pure Energie levert gas en groene stroom aan zowel de particuliere als zakelijke markt. Benieuwd of Pure Energie een energieleverancier is die bij jou past? Wij geven je op deze pagina meer informatie over Pure Energie.

Pure Energie

Dutch Dream

Pure Energie is een energieleverancier die gelooft dat er meer nodig is dan alleen groene stroom om Nederland mooier te maken. Zij noemen dit hun Dutch Dream. Om deze reden investeert Pure Energie 90% van hun winst in nieuwe, groene projecten. De overige 10% gaat naar het goede doel.

Ontwikkelen windmolens

Pure Energie is onderdeel van Raedthuys Energie B.V. Het moederbedrijf van de energieleverancier is meer dan 20 jaar actief in de energiemarkt als ontwikkelaar en beheerder van windmolenparken.

Pure Energie tarieven

Zelf je energietarieven uitrekenen is een behoorlijke klus. En die energie willen wij jou besparen. Wil je weten welke tarieven je kunt verwachten als je overstapt naar Pure Energie? Maak dan gebruik van energie vergelijken. Zo zie je in één overzicht de energieprijzen van Pure Energie. Daarnaast kun je gemakkelijk de energietarieven van Pure Energie vergelijken met die van andere energieleveranciers. Wel zo makkelijk.

Pure Energie aanbieding

Naast de standaard energiecontracten, biedt Pure Energie vaak ook nog voordelige actiecontracten aan via onze energievergelijker.

Pure Energie vergelijken

Energieleveranciers willen zo goed mogelijk scoren in de energievergelijker. Daarom geven zij regelmatig extra kortingen op hun contracten. Vergelijken kan jou dus veel geld besparen!

Overstappen van of naar Pure Energie

Overstappen naar Pure Energie is binnen een paar minuten geregeld. Vergelijk de energieleveranciers in onze vergelijker en kies een energiecontract dat bij je past.
  • Vul in de vergelijker je verbruiksgegevens in en klik op ‘Nu vergelijken’
  • Kies een energiecontract van een energieleverancier die bij jou past en klik op ‘Aanvragen’
  • Vul alle gegevens in en klik op ‘Bevestig je aanvraag’.
Binnen een paar minuten ontvang je een aanvraagbevestiging van ons. Binnen twee weken ontvang je een bevestiging van je nieuwe energieleverancier. Deze zegt ook het contract met je oude energieleverancier op. Hierna heb je 14 dagen bedenktijd.

Pure Energie verhuizen

Ben je al klant van Pure Energie en van plan om binnenkort te verhuizen? Dat is een goed moment om te kijken of je contract bij Pure Energie nog bij je past. Wil je klant blijven bij de energieleverancier? Geef dit dan twee weken voor de sleuteloverdracht door door het verhuisformulier in te vullen. Kies je ervoor om bij je verhuizing over te stappen? Dan moet je Pure Energie zelf opzeggen. Je kunt een mail sturen naar info@pure-energie.nl.

Pure Energie opzeggen

Stap je via ons over naar een nieuwe energieleverancier? Dan is opzeggen niet nodig. De nieuwe leverancier zegt het contract bij Pure Energie voor je op. Alleen in het geval van een verhuizing moet je zelf contact opnemen met Pure Energie.

Pure Energie zakelijk

Pure Energie is een energieleverancier die ook zakelijke energiecontracten biedt. Elke ondernemer die ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel, komt voor zakelijke energie in aanmerking. De voorwaarden hiervoor zijn dat de capaciteit van je aansluiting:
    • voor gas kleiner is dan 40m³ per uur
    • voor elektriciteit maximaal 3 x 80 ampère is
Indien de capaciteit voor je aansluitingen groter is, kom je in aanmerking voor een grootzakelijk energiecontract. Voor vragen hierover kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Pure Energie storing

Heb je last van een storing? Neem dan contact op met het Nationale storingsnummer Gas en Stroom via 0800 9009. Je kunt ze 24 uur per dag bereiken. Zij geven je melding gelijk door aan je lokale netbeheerder, zodat zij het direct kunnen oppakken.

Mijn Pure Energie

Via Mijn Pure Energie kun je al je energiezaken online regelen.

Pure Energie contact

Pure energie kun je op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 bereiken op:
  • Telefoonnummer: 088 10 13 000
  • E-mail: info@pure-energie.nl
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes