Qurrent energieleverancier

Qurrent is een energieleverancier die gas en stroom levert aan de particuliere markt. Op zoek naar meer informatie over Qurrent? Wij vertellen je hier meer over deze groene energieleverancier.

Qurrent

Nieuw soort energiebedrijf

In 2011 namen Stichting DOEN, het Klimaatbureau en de Natuur- en Milieufederaties het initiatief voor een nieuw soort energiebedrijf: We Generate. Hier is Qurrent uit ontstaan. Zoveel mogelijk winst halen? Dat is naar eigen zeggen niet het streven van Qurrent. Het ideaal van de energieleverancier is dat iedereen net zoveel groene energie opwekt als verbruikt wordt.

Energiebesparing

Qurrent helpt klanten beter inzicht te krijgen in hun energieverbruik. Dit doet Qurrent aan de hand van de Qbox. De Qbox is een kastje voor in de meterkast. Hiermee wordt je energieverbruik live geregistreerd.

Energieprijzen van Qurrent

Zelf je energieprijzen uitrekenen is een behoorlijke klus. En die energie willen wij jou besparen. Wil je weten welke energieprijzen je kunt verwachten als je overstapt naar Qurrent? Maak dan gebruik van de energievergelijker van hoyhoy.nl. Zo zie je in één overzicht de energieprijzen van Qurrent. Daarnaast kun je gemakkelijk de energietarieven van Qurrent vergelijken met die van andere energieleveranciers. Wel zo makkelijk.

Qurrent vergelijken met andere energieleveranciers

Energieleveranciers willen zo goed mogelijk scoren in de energievergelijker. Daarom geven zij regelmatig extra kortingen op hun contracten. Vergelijken kan jou dus veel geld besparen!

Overstappen van of naar Qurrent

Overstappen naar Qurrent is binnen een paar minuten geregeld. Vergelijk de energieleveranciers in onze vergelijker en kies een energiecontract dat bij je past. Gemakkelijk overstappen in drie stappen:
  • Vul bij het energie vergelijken je verbruiksgegevens in en klik op ‘Nu vergelijken’
  • Kies een energiecontract van een energieleverancier die bij jou past en klik op ‘Aanvragen’
  • Vul alle gegevens in en klik op ‘Bevestig je aanvraag’.
Binnen een paar minuten ontvang je een aanvraagbevestiging van ons. Binnen twee weken ontvang je een bevestiging van je nieuwe energieleverancier. Deze zegt ook het contract met je oude energieleverancier op. Hierna heb je 14 dagen bedenktijd.

Qurrent verhuizen

Ben je klant bij Qurrent en van plan om binnenkort te verhuizen? Denk tijdens zo’n verhuizing ook aan je energiecontract. Dat is een goed moment om te kijken of je contract bij Qurrent nog bij je past. Wil je klant blijven bij de energieleverancier? Dan kun je dit gemakkelijk doorgeven door het verhuisformulier van Qurrent in te vullen. Kies je ervoor om bij je verhuizing over te stappen? Dan moet je Qurrent zelf opzeggen. Opzeggen kan door het contactformulier van de energieleverancier in te vullen.

Qurrent opzeggen

Stap je via ons over naar een nieuwe energieleverancier? Dan is opzeggen niet nodig. De nieuwe leverancier zegt het contract bij Qurrent voor je op. Alleen in het geval van een verhuizing moet je zelf contact opnemen met Qurrent.

Postgegevens

Qurrent Willem Fenegastraat 23 1096 BL Amsterdam
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes