Qwint

Qwint is een energieleverancier die zowel aan zakelijke als aan particuliere afnemers energie levert. Op zoek naar meer informatie over Qwint? Die informatie vind je hier.

Qwint

Echt Nederlands

Qwint is een relatief kleine energieleverancier. Tevens is het een van de weinige écht Nederlandse energieleveranciers. Qwint levert groende stroom opgewekt uit wind en biomassa.

Klantgericht

Persoonlijke aandacht staat voorop bij Qwint. De energieleverancier doet er naar eigen zeggen alles aan om klanten te geven waar ze recht op hebben. Niet alleen lage tarieven, maar ook een uitstekende service. Zo hebben ze bijvoorbeeld geen keuzemenu’s aan de telefoon. Bij Qwint krijg je direct iemand aan de lijn.

Qwint tarieven

Zelf je energietarieven uitrekenen is een behoorlijke klus. En die energie willen wij jou besparen. Wil je weten welke energieprijzen je kunt verwachten als je overstapt naar Qwint? Maak dan gebruik van onze energievergelijker. Zo zie je in één overzicht de energieprijzen van Qwint. Daarnaast kun je gemakkelijk de energietarieven van Qwint vergelijken met die van andere energieleveranciers. Wel zo makkelijk.

Qwint aanbieding

Op dit moment hebben wij geen samenwerking met Qwint energie. De standaard energiecontracten kun je bij ons vergelijken alleen kun je deze contracten niet via ons aanvragen.

Qwint vergelijken

Energieleveranciers willen zo goed mogelijk scoren in de energievergelijker. Daarom geven zij regelmatig extra kortingen op hun contracten. Vergelijken kan jou dus veel geld besparen!

Overstappen Qwint

Overstappen naar Qwint is binnen een paar minuten geregeld. Vergelijk de energieleveranciers in onze vergelijker en kies een energiecontract dat bij je past. Gemakkelijk overstappen in drie stappen:
  • Vul bij het energie vergelijken je verbruiksgegevens in en klik op ‘Nu vergelijken’
  • Kies een energiecontract van een energieleverancier die bij jou past en klik op ‘Aanvragen’
  • Vul alle gegevens in en klik op ‘Bevestig je aanvraag’
Binnen een paar minuten ontvang je een aanvraagbevestiging van ons. Binnen twee weken ontvang je een bevestiging van je nieuwe energieleverancier. Deze zegt ook het contract met je oude energieleverancier op. Hierna heb je 14 dagen bedenktijd.

Qwint verhuizen

Ben je van plan om te gaan verhuizen? Dat is een goed moment om te bekijken of je huidige energiecontract nog wel past. Kies je ervoor om over te stappen? Kies je ervoor om over te stappen? Dan moet je Qwint zelf opzeggen. Hiervoor kun je contact opnemen met de klantenservice van de Qwint. Bel naar 074-2500608. Je kunt ook een opzegbrief sturen naar: Qwint Energie Postbus 856 7550 AW Hengelo

Qwint opzeggen

Stap je via onze vergelijker over naar een nieuwe energieleverancier? Dan is opzeggen niet nodig. De nieuwe leverancier zegt het contract bij Qwint voor je op. Alleen in het geval van een verhuizing moet je zelf opzeggen bij Qwint.

Qwint zakelijk

Qwint is een energieleverancier die ook zakelijke energiecontracten biedt. Elke ondernemer die ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel, komt voor zakelijke energie in aanmerking. De voorwaarden hiervoor zijn dat de capaciteit van je aansluiting:
  • voor gas kleiner is dan 40m³ per uur
  • voor elektriciteit maximaal 3 x 80 ampère is
Indien de capaciteit voor je aansluitingen groter zijn, kom je in aanmerking voor een grootzakelijk energiecontract. Voor vragen hierover kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Qwint storing

Heb je last van een storing? Neem dan contact op met het Nationale storingsnummer Gas en Stroom via 0800 9009. Je kunt ze 24 uur per dag bereiken. Zij geven je melding gelijk door aan je lokale netbeheerder, zodat zij het direct kunnen oppakken.

Mijn Qwint

Via Mijn Qwint kun je al je energiezaken online regelen.

Qwint contact

Qwint kun je zowel telefonisch als via de mail bereiken:
  • Telefoonnummer: 074-2500608
  • Mail: frontoffice@qwint.nl
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes