Energieleverancier Robin Energie

Robin Energie is een energieleverancier die gas en elektriciteit levert. De energieleverancier focust zich voornamelijk op bewindvoerders, budgetbeheerders en particulieren. Meer informatie over Robin Energie vind je hier.
robin-energie

Écht groen

Robin Energie is een energieleverancier die vindt dat groene stroom daadwerkelijk groen moet zijn. Groene certificaten die worden ingekocht door energieleveranciers, daar doen zij naar eigen zeggen niet aan mee. Robin Energie is dan ook transparant naar hun afnemers over groene stroom.

Consument op één

Bij Robin Energie ligt de macht en het initiatief bij de consumenten. Zoals Robin Energie het zelf omschrijft, zijn zij een energieleverancier voor de mens. Ze zien mensen als mens in plaats van nummers.

Vergelijk Robin Energie met andere energieleveranciers

Energieleveranciers willen zo goed mogelijk scoren in de vergelijker. Daarom geven zij regelmatig extra kortingen op hun contracten. Vergelijken kan jou dus veel geld besparen!

Energieprijzen van Robin Energie

Zelf je energieprijzen uitrekenen is een behoorlijke klus. En die energie willen wij jou besparen. Wil je weten welke energieprijzen je betaalt als je overstapt naar Robin Energie? Maak dan gebruik van de energievergelijker van hoyhoy.nl. Zo zie je in één overzicht de energieprijzen van Robin Energie. Daarnaast kun je gemakkelijk de energietarieven van Robin Energie vergelijken met die van andere energieleveranciers. Wel zo makkelijk.

Meer over Robin Energie

Overstappen van of naar Robin Energie

Overstappen naar Robin Energie is binnen een paar minuten geregeld. Vergelijk de energieleveranciers in onze vergelijker en kies een energiecontract dat bij je past. Gemakkelijk overstappen in drie stappen
 • 1. Vul in de vergelijker je verbruiksgegevens in en klik op ‘Nu vergelijken’
 • 2. Kies een energiecontract van een energieleverancier die bij jou past en klik op ‘Aanvragen’
 • 3. Vul alle gegevens in en klik op ‘Bevestig je aanvraag’.
 • Binnen een paar minuten ontvang je een aanvraagbevestiging van ons. Binnen twee weken ontvang je een bevestiging van je nieuwe energieleverancier. Deze zegt ook het contract met je oude energieleverancier op. Hierna heb je 14 dagen bedenktijd.

  Robin Energie verhuizen

  Ga je binnenkort verhuizen? Dan is dat een goed moment om te bekijken of jouw huidige energiecontract nog wel bij je past. Wil je overstappen? Dan moet je zelf contact opnemen met de energieleverancier. Je verhuizing kun je per mail doorgeven aan: contracten@robinenergie.nl. Dit kan je schriftelijk doen door een brief te sturen naar:

  Robin Energie B.V.
  Postbus 116
  3900 AC Veenendaal

  Robin Energie opzeggen

  Stap je via hoyhoy.nl over naar een nieuwe energieleverancier? Dan is opzeggen niet nodig. De nieuwe leverancier zegt het contract bij Robin Energie voor je op. Alleen in het geval van een verhuizing moet je zelf contact opnemen met Robin Energie.
  0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes