Sepa Green

Sepa Green is een energieleverancier die energie levert aan zowel de zakelijke als particuliere markt. Kom erachter of Sepa Green een energieleverancier is die bij jou past. Wij vertellen je meer over de Sepa Green.

sepa green

Meer dan een energieleverancier

Sepa Green is een energieleverancier die niet alleen energie levert, maar ook helpt om het energieverbruik terug te dringen. Dit doen zij onder andere door zonnepanelen in te zetten. De energieleverancier zoekt voor elke situatie een passende oplossing.

Transparant

Sepa Green belooft haar klanten transparant te zijn over de herkomst van hun groene energie. De energieleverancier garandeert dat minimaal 20% van de geleverde energie duurzaam in Nederland opgewekt is.

Sepa Green tarieven

Op dit moment vergelijken wij de energietarieven van Sepa Green niet in onze energievergelijker.

Sepa Green aanbieding

Op dit moment hebben wij geen samenwerking met Sepa Green.

Sepa Green vergelijken

Energieleveranciers willen zo goed mogelijk scoren bij het energie vergelijken. Daarom geven zij regelmatig extra kortingen op hun contracten. Vergelijken kan jou dus veel geld besparen.

Overstappen van  Sepa Green

Overstappen van Sepa Green is binnen een paar minuten geregeld. Vergelijk de energieleveranciers in onze vergelijker en kies een energiecontract dat bij je past. Gemakkelijk overstappen in drie stappen:
  • Vul in de energievergelijker je verbruiksgegevens in en klik op ‘Nu vergelijken’
  • Kies een energiecontract van een energieleverancier die bij jou past en klik op ‘Aanvragen’
  • Vul alle gegevens in en klik op ‘Bevestig je aanvraag’.
Binnen een paar minuten ontvang je een aanvraagbevestiging van ons. Binnen twee weken ontvang je een bevestiging van je nieuwe energieleverancier. Deze zegt ook het contract met je oude energieleverancier op. Hierna heb je 14 dagen bedenktijd.

Sepa Green verhuizen

Ben je al klant van Sepa Green en van plan om binnenkort te verhuizen? Dat is een goed moment om te kijken of je contract bij Sepa Green nog bij je past. Wil je klant blijven bij de energieleverancier? Geef dit dan door via de klantenservice van de energieleverancier. Kies je ervoor om bij je verhuizing over te stappen? Dan moet je Sepa Green zelf opzeggen. Dit kan telefonisch via 088-0124800 of per mail naar info@sepagreen.nl.

Sepa Green opzeggen

Stap je via ons over naar een nieuwe energieleverancier? Dan is opzeggen niet nodig. De nieuwe leverancier zegt het contract bij Sepa Green voor je op. Alleen in het geval van een verhuizing moet je zelf contact opnemen met Sepa Green. SEPA Green Energy B.V. M.H. Tromplaan 55 7513 AB Enschede

Sepa Green zakelijk

Sepa Green is een energieleverancier die ook zakelijke energiecontracten biedt. Elke ondernemer die ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel, komt voor zakelijke energie in aanmerking. De voorwaarden hiervoor zijn dat de capaciteit van je aansluiting:
  • voor gas kleiner is dan 40m³ per uur
  • voor elektriciteit maximaal 3 x 80 ampère is
Indien de capaciteit voor je aansluitingen groter zijn, kom je in aanmerking voor een grootzakelijk energiecontract. Voor vragen hierover kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Sepa Green storing

Heb je last van een storing? Neem dan contact op met het Nationale storingsnummer Gas en Stroom via 0800 9009. Je kunt ze 24 uur per dag bereiken. Zij geven je melding gelijk door aan je lokale netbeheerder, zodat zij het direct kunnen oppakken.

Mijn Sepa Green

Vian Mijn Sepa Green kun je al je energiezaken online zelf regelen.

Sepa Green contact

Je kunt zowel telefonisch als via de mail contact opnemen met Sepa Green:
  • Telefoonnummer: (0)88 0124800
  • E-mail: info@sepagreen.nl
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes