Energieleverancier Twence

Twence is een energieleverancier die elektriciteit levert aan zakelijke afnemers. Twence is de grootste energieproducent van Overijssel. Bij ons vind je alle informatie die je nodig hebt om erachter te komen of Twence een energieleverancier is die bij jouw onderneming past.
Twence

Afvalverwerkingsbedrijf

Twence is naast producent van elektriciteit voor de zakelijke markt ook een afvalverwerkingsbedrijf. De elektriciteit die zij leveren wordt gewonnen uit de verwerking van huishoudelijk- en bedrijfsafval uit de regio Twente.

Afvalloze samenleving

Het doel van Twence is een samenleving zonder afval. Een samenleving waarin goederen en grondstoffen hergebruikt kunnen worden.

Energieprijzen van Twence

Zelf je energieprijzen uitrekenen is een behoorlijke klus. En die energie willen wij jou besparen. Wil je weten welke energieprijzen je kunt verwachten als je overstapt naar Twence? Maak dan gebruik van de energievergelijker van hoyhoy.nl. Zo zie je in één overzicht de energieprijzen van Twence. Daarnaast kun je gemakkelijk de energietarieven van Twence vergelijken met die van andere energieleveranciers. Wel zo makkelijk.

Vergelijk Twence met andere energieleveranciers

Energieleveranciers willen zo goed mogelijk scoren in de vergelijker. Daarom geven zij regelmatig extra kortingen op hun contracten. Vergelijken kan jou dus veel geld besparen!

Meer informatie over Twence

Overstappen van of naar Twence

Overstappen naar Twence is binnen een paar minuten geregeld. Vergelijk energie en de energieleveranciers in onze vergelijker en kies een energiecontract dat bij je past. Gemakkelijk overstappen in drie stappen
  • 1. Vul in de energievergelijker je verbruiksgegevens in en klik op ‘Nu vergelijken’
  • 2. Kies een energiecontract van een energieleverancier die bij jou past en klik op ‘Aanvragen’
  • 3. Vul alle gegevens in en klik op ‘Bevestig je aanvraag’.
Binnen een paar minuten ontvang je een aanvraagbevestiging van ons. Binnen twee weken ontvang je een bevestiging van je nieuwe energieleverancier. Deze zegt ook het contract met je oude energieleverancier op. Hierna heb je 14 dagen bedenktijd.

Twence opzeggen

Stap je via hoyhoy.nl over naar een nieuwe energieleverancier? Dan is opzeggen niet nodig. De nieuwe leverancier zegt het contract bij Twence voor je op. Alleen in het geval van een verhuizing moet je zelf contact opnemen met Twence. Postgegevens Twence Postbus 870 7550 AW Hengelo

Twence zakelijk

Twence is een energieleverancier die ook zakelijke energiecontracten biedt. Elke ondernemer die ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel, komt voor zakelijke energie in aanmerking. De voorwaarden hiervoor zijn dat de capaciteit van je aansluiting:
    • voor gas kleiner is dan 40m³ per uur
    • voor elektriciteit maximaal 3 x 80 ampère is
Indien de capaciteit voor je aansluitingen groter zijn, kom je in aanmerking voor een grootzakelijk energiecontract. Voor vragen hierover kun je contact opnemen met onze klantenservice via 088 – 22 66 900.
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes