Energieleverancier UnitedConsumers

UnitedConsumers is een energieleverancier die gas en elektriciteit levert aan zowel particuliere als zakelijke afnemers. Kom erachter of UnitedConsumers een energieleverancier is die bij jou past. Hier vind je meer informatie over de energieleverancier.
UnitedConsumers

Consumenten voordeel

In 2000 is UnitedConsumers in Eindhoven opgericht. In eerste instantie vanuit de gedachte dat consumenten eenvoudig kunnen besparen op hun vaste lasten. UnitedConsumers focust zich op energie, telefonie, brandstof en verzekeringen.

Duurzaam

De meeste communicatie vanuit UnitedConsumers vindt online plaats. Hierdoor voorkomt de energieleverancier onnodig papierverbruik. Daarnaast wordt alle post CO₂-neutraal verstuurd. Mede hierom draagt UnitedConsumers bij aan een duurzame toekomst.

Vergelijk UnitedConsumers met andere energieleveranciers

Energieleveranciers willen zo goed mogelijk scoren in de vergelijker. Daarom geven zij regelmatig extra kortingen op hun contracten. Vergelijken kan jou dus veel geld besparen!

Energieprijzen van UnitedConsumers

Zelf je energieprijzen uitrekenen is een behoorlijke klus. En die energie willen wij jou besparen. Wil je weten welke energieprijzen je kunt verwachten als je overstapt naar UnitedConsumers? Maak dan gebruik van de energievergelijker van hoyhoy.nl. Zo zie je in één overzicht de energieprijzen van UnitedConsumers. Daarnaast kun je gemakkelijk de energietarieven van UnitedConsumers vergelijken met die van andere energieleveranciers. Wel zo makkelijk.

Meer over UnitedConsumers

Overstappen van of naar UnitedConsumers

Overstappen naar UnitedConsumersis binnen een paar minuten geregeld. Vergelijk de energieleveranciers in onze vergelijker en kies een energiecontract dat bij je past. Gemakkelijk overstappen in drie stappen
 • 1. Vul in de vergelijker je verbruiksgegevens in en klik op ‘Nu vergelijken’
 • 2. Kies een energiecontract van een energieleverancier die bij jou past en klik op ‘Aanvragen’
 • 3. Vul alle gegevens in en klik op ‘Bevestig je aanvraag’.
 • Binnen een paar minuten ontvang je een aanvraagbevestiging van ons. Binnen twee weken ontvang je een bevestiging van je nieuwe energieleverancier. Deze zegt ook het contract met je oude energieleverancier op. Hierna heb je 14 dagen bedenktijd.

  UnitedConsumers verhuizen

  Ga je binnenkort verhuizen? Dat is een goed moment om te kijken of je kunt overstappen naar een goedkopere energieleverancier. Als je klant wilt blijven van UnitedConsumers dien je dit uiterlijk 2 weken van tevoren door te geven. Kies je ervoor om over te stappen naar een andere energieleverancier? Dan moet je UnitedConsumers zelf opzeggen. Dit kun je doen door contact op te nemen met de klantenservice van UnitedConsumers via 040-2350560. Tevens kun je wijzigingen doorgeven via Mijn UnitedConsumers.

  UnitedConsumers opzeggen

  Stap je via hoyhoy.nl over naar een nieuwe energieleverancier? Dan is opzeggen niet nodig. De nieuwe leverancier zegt het contract bij UnitedConsumers voor je op. Alleen in het geval van een verhuizing moet je zelf contact opnemen met UnitedConsumers.

  UnitedConsumers Energie
  Luchthavenweg 55G
  5657 EA Eindhoven
  0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes