VanHelder

VanHelder is een energieleverancier die zich richt op de zakelijke afnemers. Op zoek naar meer informatie over deze leverancier? Wij vertellen je hier meer over deze aanbieder van zakelijke energie. Van-Helder

Zakelijke energie

VanHelder begrijpt dat ondernemers zich willen focussen op hun onderneming en niet op hun zakelijke energiecontract. Met de kennis die de energieleverancier heeft, zorgen zij ervoor dat een zakelijk energiecontract gemak en eenvoud oplevert bij de ondernemer.

Aandacht voor klanten

De zakelijke energieleverancier vindt dat elke ondernemer dezelfde persoonlijke aandacht verdient. De energieleverancier is dan ook 24 uur per dag bereikbaar. Naar eigen zeggen combineert de leverancier kennis van de zakelijke energiemarkt met betrokkenheid voor de bedrijfssituatie.

VanHelder tarieven

Zelf je energieprijzen uitrekenen is een behoorlijke klus. En die energie willen wij jou besparen. Wil je weten welke energieprijzen je kunt verwachten als je overstapt? Maak dan gebruik van onze energievergelijker. Zo zie je in één overzicht de energieprijzen van VanHelder. Daarnaast kun je gemakkelijk de energietarieven van VanHelder vergelijken met die van andere energieleveranciers. Wel zo makkelijk.

VanHelder aanbieding

Naast de standaard energiecontracten, biedt VanHelder vaak ook nog voordelige actiecontracten aan via onze energievergelijker.

VanHelder vergelijken

Energieleveranciers willen zo goed mogelijk scoren bij het energie vergelijken. Daarom geven zij regelmatig extra kortingen op hun contracten. Vergelijken kan jou dus veel geld besparen!

Overstappen van of naar VanHelder

Overstappen naar VanHelder is binnen een paar minuten geregeld. Vergelijk de energieleveranciers in onze vergelijker en kies een energiecontract dat bij je past. Gemakkelijk overstappen in drie stappen:
  • Vul in de energievergelijker je verbruiksgegevens in en klik op ‘Nu vergelijken’
  • Kies een energiecontract van een energieleverancier die bij jou past en klik op ‘Aanvragen’
  • Vul alle gegevens in en klik op ‘Bevestig je aanvraag’.
Binnen een paar minuten ontvang je een aanvraagbevestiging van ons. Binnen twee weken ontvang je een bevestiging van je nieuwe energieleverancier. Deze zegt ook het contract met je oude energieleverancier op. Hierna heb je 14 dagen bedenktijd.

VanHelder verhuizen

Ben je al klant van VanHelder en van plan om binnenkort te verhuizen? Dat is een goed moment om te kijken of je contract bij VanHelder nog bij je past. Wil je klant blijven bij de energieleverancier? Geef dit dan door via de klantenservice van de energieleverancier. Kies je ervoor om bij je verhuizing over te stappen? Dan moet je VanHelder zelf opzeggen. Dit kan per mail via vraag@vanhelder.nl. Wij vertellen je graag meer over energie en verhuizen.

VanHelder opzeggen

Stap je via onze vergelijker over naar een nieuwe energieleverancier? Dan is opzeggen niet nodig. De nieuwe leverancier zegt het contract bij VanHelder voor je op. Alleen in het geval van een verhuizing moet je zelf contact opnemen met VanHelder. VanHelder Haven 11 3441 AS Woerden

VanHelder zakelijk

VanHelder is een energieleverancier die zakelijke energiecontracten biedt. Elke ondernemer die ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel, komt voor zakelijke energie in aanmerking. De voorwaarden hiervoor zijn dat de capaciteit van je aansluiting:
  • voor gas kleiner is dan 40m³ per uur
  • voor elektriciteit maximaal 3 x 80 ampère is
Indien de capaciteit voor je aansluitingen groter zijn, kom je in aanmerking voor een grootzakelijk energiecontract. Voor vragen hierover kun je contact opnemen met onze klantenservice.

VanHelder storing

Heb je last van een storing? Neem dan contact op met het Nationale storingsnummer Gas en Stroom via 0800 9009. Je kunt ze 24 uur per dag bereiken. Zij geven je melding gelijk door aan je lokale netbeheerder, zodat zij het direct kunnen oppakken.

VanHelder contact

VanHelder is 24 uur per dag bereikbaar op het telefoonnummer: 020 205 04 85.
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes