Vattenfall

Noun Energy maakt sinds 2009 onderdeel uit van Vattenfall. Het internationale energieconcern is een van de grootste energieproducenten van Europa en is voor 100% eigendom van de Zweedse staat. Vattenfall is actief in een aantal landen in Europa zoals Denemarken, Duitsland, Finland, Nederland, Verenigd Koninkrijk en Zweden. De naam Nuon is sinds 1 januari 2020 vervangen door Vattenfall.

Vattenfall

Binnnen één generatie zonder fossiele brandstoffen

Als een van de grootste energieproducenten in Europa wil Vattenfall bijdragen aan een oplossing om klimaatverandering tegen te gaan. Het doel dat het bedrijf stelt, is het mogelijk maken om over te gaan op leven zonder fossiele brandstoffen. En dat moet gebeuren binnen één generatie. Door zelf over te stappen van fossiele bronnen op CO2-vrije energiebronnen wil het energieconcern dit mogelijk maken.

Nuon is Vattenfall

De meeste Nederlanders zijn bekend met de naam Nuon. In oktober 2018 kondigde Nuon aan over te gaan op de naam van moederbedrijf Vattenfall. Nuon heeft de namen Nuon en Vattenfall eerst naast elkaar gebruikt, zodat de consument kon wennen aan de naam. Vanaf 1 januari 2020 is Nuon officieel Vattenfall

Vattenfall tarieven

Zelf je energieprijzen uitrekenen is een behoorlijke klus. En die energie willen wij jou besparen. Wil je weten welke energieprijzen je kunt verwachten als je overstapt naar Vattenfall? Kijk dan voor nu nog naar de prijzen van Nuon. Gebruik onze vergelijker om de energieprijzen van Vattenfall (Nuon) in één overzicht te zien naast die van andere energieleveranciers.

Vattenfall aanbieding

Naast de standaard energiecontracten, biedt Vattenfall vaak ook nog voordelige actiecontracten aan via onze energievergelijker.

Vattenfall vergelijken

Energieleveranciers willen zo goed mogelijk scoren in de energievergelijker. Daarom geven zij regelmatig extra kortingen op hun contracten. Vergelijken en overstappen van energie kan jou dus veel geld besparen.

Overstappen van of naar Vattenfall

Overstappen naar Vattenfall is binnen een paar minuten geregeld. Vergelijk de energieleveranciers in onze vergelijker en kies een energiecontract dat bij je past. Zo kun je gemakkelijk energie vergelijken én overstappen in drie stappen:
  • Vul in de vergelijker je verbruiksgegevens in en klik op ‘Nu vergelijken’;
  • Kies een energiecontract van een energieleverancier die bij jou past en klik op ‘Aanvragen’;
  • Vul alle gegevens in en klik op ‘Bevestig je aanvraag’.
Binnen een paar minuten ontvang je een aanvraagbevestiging van ons. Binnen twee weken ontvang je een bevestiging van je nieuwe energieleverancier. Deze zegt ook het contract met je oude energieleverancier op. Hierna heb je 14 dagen bedenktijd.

Vattenfall verhuizen

Ben je van plan om te gaan verhuizen? Dat is een goed moment om te bekijken of jouw huidige energiecontract nog wel past. Kies je ervoor om over te stappen van energie tijdens de verhuizing? Dan moet je Vattenfall zelf opzeggen. Wil klant blijven bij Vattenfall? Geef je verhuizing dan door aan Vattenfall. Op dit moment gebeurt dat dus nog bij Nuon.

Vattenfall opzeggen

Stap je via ons over naar een nieuwe energieleverancier? Dan is opzeggen niet nodig. De nieuwe leverancier zegt het contract bij Vattenfall voor je op. Alleen in het geval van een verhuizing moet je zelf contact opnemen met Vattenfall.

Vattenfall zakelijk

Vattenfall is een energieleverancier die ook zakelijk energiecontracten aanbiedt. Wij vertellen je hier meer over. Elke ondernemer die ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel, komt voor zakelijke energie in aanmerking. De voorwaarden hiervoor zijn dat de capaciteit van je aansluiting:
    • voor gas kleiner is dan 40m³ per uur
    • voor elektriciteit maximaal 3 x 80 ampère is
Indien de capaciteit voor je aansluitingen groter zijn, kom je in aanmerking voor een grootzakelijk energiecontract. Voor vragen hierover kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Vattenfall storing

Heb je last van een storing? Neem dan contact op met het Nationale storingsnummer Gas en Stroom via 0800 9009. Je kunt ze 24 uur per dag bereiken. Zij geven je melding gelijk door aan je lokale netbeheerder, zodat zij het direct kunnen oppakken.

Mijn Vattenfall

Bij Vattenfall/Nuon kun je al je energiezaken online zelf regelen.

Vattenfall contact

Vattenfall is bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur op:
  • 0900 0808
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes