Energieleverancier Vrijopnaam

Vrijopnaam is een energieleverancier waarbij je met je eigen zonnepaneel energie opwekt. Een zonnepaneel, niet op jouw dak, maar ergens anders in Nederland. Benieuwd of Vrijopnaam een energieleverancier is die bij jou past? Hieronder vind je meer informatie over Vrijopnaam.
vrijopnaam

Vrijopnaam

Een verkoopprijs in de vastgoedhandel wordt aangeduid als ‘vrij op naam’ als alle bijkomende kosten zijn inbegrepen in de prijs. Zo is het bij Vrijopnaam ook. Geen bijkomende kosten, alles is inclusief.

Eigen stukje zon

Vrijopnaam is de eerste energieleverancier die 100% zonne-energie levert. Met een zonnepaneel op afstand is het voor ieder huishouden mogelijk om gebruik te maken van zonnepanelen. De energieleverancier wilt iedereen laten profiteren van een onuitputtelijke bron van energie: de zon.

Energieprijzen van Vrijopnaam

Zelf je energieprijzen uitrekenen is een behoorlijke klus. En die energie willen wij jou besparen. Wil je weten welke energieprijzen je kunt verwachten als je overstapt naar Vrijopnaam? Maak dan gebruik van de energievergelijker van hoyhoy.nl. Zo zie je in één overzicht de energieprijzen van Vrijopnaam. Daarnaast kun je gemakkelijk de energietarieven van Vrijopnaam vergelijken met die van andere energieleveranciers. Wel zo makkelijk.

Vergelijk Vrijopnaam met andere energieleveranciers

Energieleveranciers willen zo goed mogelijk scoren in de vergelijker. Daarom geven zij regelmatig extra kortingen op hun contracten. Vergelijken kan jou dus veel geld besparen!

Meer over Vrijopnaam

Overstappen van of naar Vrijopnaam

Overstappen naar Vrijopnaam is binnen een paar minuten geregeld. Vergelijk de energieleveranciers in onze vergelijker en kies een energiecontract dat bij je past. Gemakkelijk overstappen in drie stappen
 • 1. Vul in de vergelijker je verbruiksgegevens in en klik op ‘Nu vergelijken’
 • 2. Kies een energiecontract van een energieleverancier die bij jou past en klik op ‘Aanvragen’
 • 3. Vul alle gegevens in en klik op ‘Bevestig je aanvraag’.
 • Binnen een paar minuten ontvang je een aanvraagbevestiging van ons. Binnen twee weken ontvang je een bevestiging van je nieuwe energieleverancier. Deze zegt ook het contract met je oude energieleverancier op. Hierna heb je 14 dagen bedenktijd.

  Vrijopnaam verhuizen

  Ben je van plan om te gaan verhuizen? Dat is een goed moment om over te stappen naar een goedkopere energieleverancier. Wil jij klant blijven bij Vrijopnaam? Geef dit dan uiterlijk twee weken van tevoren door aan Vrijopnaam. Kies je ervoor om over te stappen? Dan moet je Vrijopnaam zelf opzeggen. Dat kan via de mail naar: klantteam@vrijopnaam.nl of door een brief te sturen naar:

  Vrijopnaam
  Postbus 37019
  3005 LA Rotterdam

  Vrijopnaam opzeggen

  Stap je via hoyhoy.nl over naar een nieuwe energieleverancier? Dan is opzeggen niet nodig. De nieuwe leverancier zegt het contract bij Vrijopnaam voor je op. Alleen in het geval van een verhuizing moet je zelf contact opnemen met Vrijopnaam.
  0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes