Vrijopnaam

Vrijopnaam is een energieleverancier waarbij je met je eigen zonnepaneel energie opwekt. Een zonnepaneel, niet op jouw dak, maar ergens anders in Nederland. Benieuwd of Vrijopnaam een energieleverancier is die bij jou past? Hieronder vind je meer informatie over deze leverancier.

vrijopnaam

Vrijopnaam: geen bijkomende kosten

Een verkoopprijs in de vastgoedhandel wordt aangeduid als ‘vrij op naam’ als alle bijkomende kosten zijn inbegrepen in de prijs. Zo is het bij Vrijopnaam ook. Geen bijkomende kosten, alles is inclusief.

Vrijopnaam energie

Vrijopnaam is de eerste energieleverancier die 100% zonne-energie levert. Met een zonnepaneel op afstand is het voor ieder huishouden mogelijk om gebruik te maken van zonnepanelen. De energieleverancier wilt iedereen laten profiteren van een onuitputtelijke bron van energie: de zon.

Vrijopnaam tarieven

Zelf je energietarieven uitrekenen is een behoorlijke klus. En die energie willen wij jou besparen. Wil je weten welke energieprijzen je kunt verwachten als je overstapt naar Vrijopnaam? Maak dan gebruik van onze energievergelijker. Zo zie je in één overzicht de energieprijzen van Vrijopnaam. Daarnaast kun je gemakkelijk de energietarieven van Vrijopnaam vergelijken met die van andere energieleveranciers. Wel zo makkelijk.

Vrijopnaam aanbieding

Naast de standaard energiecontracten, biedt Vrijopnaam vaak ook nog voordelige actiecontracten aan via onze energievergelijker.

Vrijopnaam vergelijken

Energieleveranciers willen zo goed mogelijk scoren in de vergelijker. Daarom geven zij regelmatig extra kortingen op hun contracten. Vergelijken kan jou dus veel geld besparen.

Overstappen van of naar Vrijopnaam

Overstappen is binnen een paar minuten geregeld. Vergelijk de energieleveranciers in onze vergelijker en kies een energiecontract dat bij je past. Gemakkelijk overstappen in drie stappen:
  • Vul in de energievergelijker je verbruiksgegevens in en klik op ‘Nu vergelijken’
  • Kies een energiecontract van een energieleverancier die bij jou past en klik op ‘Aanvragen’
  • Vul alle gegevens in en klik op ‘Bevestig je aanvraag’.
Binnen een paar minuten ontvang je een aanvraagbevestiging van ons. Binnen twee weken ontvang je een bevestiging van je nieuwe energieleverancier. Deze zegt ook het contract met je oude energieleverancier op. Hierna heb je 14 dagen bedenktijd.

Vrijopnaam verhuizen

Ben je van plan om te gaan verhuizen? Dat is een goed moment om over te stappen naar een goedkopere energieleverancier. Wil jij klant blijven bij Vrijopnaam? Geef dit dan uiterlijk twee weken van tevoren door aan deze leverancier. Kies je ervoor om over te stappen naar een ander energiecontract bij een verhuizing? Dan moet je het contract zelf opzeggen. Dat kan via de mail naar: klantteam@vrijopnaam.nl of door een brief te sturen naar: Vrijopnaam Postbus 37019 3005 LA Rotterdam

Vrijopnaam opzeggen

Wil je overstappen van energie? Dan is opzeggen niet nodig. De nieuwe leverancier zegt het contract bij de oude voor je op. Alleen in het geval van een verhuizing moet je zelf contact opnemen met de energieleverancier.

Vrijopnaam zakelijk

Vrijopnaam biedt geen zakelijke energiecontracten aan.

Vrijopnaam storing

Heb je last van een storing? Neem dan contact op met het Nationale storingsnummer Gas en Stroom via 0800 9009. Je kunt ze 24 uur per dag bereiken. Zij geven je melding gelijk door aan je lokale netbeheerder, zodat zij het direct kunnen oppakken.

Vrijopnaam contact

Vrijopnaam kun je op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 bereiken op:
  • Telefoonnummer: 085-30 32 652
  • E-mail: klantteam@vrijopnaam.nl
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes