WoonEnergie

WoonEnergie, onderdeel van Eneco Groep, is een energieleverancier die energie levert aan woningcorporaties en hun huurders. Hieronder vind je meer informatie over WoonEnergie.

woonenergie

Duurzame relatie

WoonEnergie wil huurders helpen om minder energie te verbruiken. Een duurzame relatie met hun klanten staat voorop. Om deze reden is de energieleverancier gestart met het WoonEnergie BespaarPlan. Dit is een interactief stappenplan naar een lagere energierekening.

WoonEnergie-tarieven

Zelf je energieprijzen uitrekenen is een behoorlijke klus. En die energie willen wij jou besparen. Wil je weten welke energieprijzen je kunt verwachten als je overstapt naar WoonEnergie? Maak dan gebruik van de energievergelijker. Zo kun je in één overzicht de energieprijzen van WoonEnergie zien. Je kunt dus de verschillende contracten van één leverancier vergelijken. Daarnaast kun je gemakkelijk de energietarieven van WoonEnergie vergelijken met die van andere energieleveranciers. Wel zo makkelijk.

WoonEnergie vergelijken

Energieleveranciers willen zo goed mogelijk scoren bij het energie vergelijken. Daarom geven zij regelmatig extra kortingen op hun contracten. Vergelijken kan jou dus veel geld besparen.

Overstappen van of naar WoonEnergie

Overstappen naar WoonEnergie is binnen een paar minuten geregeld. Vergelijk de energieleveranciers in onze vergelijker en kies een energiecontract dat bij je past. Gemakkelijk overstappen in drie stappen:
  • Vul in de vergelijker je verbruiksgegevens in en klik op ‘Nu vergelijken’
  • Kies een energiecontract van een energieleverancier die bij jou past en klik op ‘Aanvragen’
  • Vul alle gegevens in en klik op ‘Bevestig je aanvraag’.
Binnen een paar minuten ontvang je een aanvraagbevestiging van ons. Binnen twee weken ontvang je een bevestiging van je nieuwe energieleverancier. Deze zegt ook het contract met je oude energieleverancier op. Hierna heb je 14 dagen bedenktijd.

WoonEnergie verhuizen

Ga je binnenkort verhuizen? Dat is een goed moment om te kijken of je kunt overstappen naar een goedkopere energieleverancier. Kies je ervoor om over te stappen? Dan moet je het contract zelf opzeggen. Dit kan telefonisch via 0800 – 1466. Je kunt energie ook meeverhuizen. Vergelijk energiecontracten om te ontdekken wat voordeliger is op het nieuwe adres.

WoonEnergie opzeggen

Stap je over via onze vergelijker naar een nieuwe energieleverancier? Dan is opzeggen niet nodig. De nieuwe leverancier zegt het contract bij de oude leverancier voor je op. Alleen in het geval van een verhuizing moet je zelf contact opnemen met WoonEnergie:

WoonEnergie
Postbus 111
3000 AC Rotterdam
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes