Geld lenen met BKR

Let op!

Het is niet meer mogelijk om geld te lenen via Hoyhoy. Wij raden je geld lenen via Pricewise aan.

De informatie op de pagina waarop je je nu bevindt, is mogelijk niet meer up-to-date. Wil je meer weten over geld lenen met bkr? Kijk dan op deze pagina van Pricewise: Kan ik lenen met een BKR-registratie?Geld lenen met BKR

Het Bureau Krediet Registratie (BKR) houdt bij wie er allemaal een lening heeft, en of deze lening netjes wordt afbetaald. Als je een lening afsluit, geeft de aanbieder van jouw lening dit door aan het BKR. Hoeveel kan ik lenen met een BKR-registratie? Een registratie bij het BKR hoeft niet negatief te zijn. Als je de maandelijkse kosten altijd betaalt of een lening al hebt afbetaald, geldt dit als positieve registratie. Je kunt dan gewoon geld lenen.

geld lenen met bkr

Heb ik een BKR-registratie?

Als je meer dan € 250,- leent of kredieten hebt die je langer dan een maand gebruikt, wordt dit geregistreerd bij het BKR. Dit gebeurt in de volgende gevallen:

Betaal je alles netjes op tijd? Dan heb je een positieve registratie. Als je minimaal twee maanden niet betaalt, wordt je registratie negatief. Een negatieve registratie kan ervoor zorgen dat je geen lening of hypotheek meer kunt afsluiten.

Geld lenen met negatieve BKR

Een negatieve BKR-registratie betekent dat je een betalingsachterstand hebt. Veel kredietverstrekkers zullen een aanvraag voor een lening daarom niet accepteren. Is het wel mogelijk om geld te lenen met een negatieve BKR-registratie? Bij een aantal kredietverstrekkers kun je geld lenen met een negatieve BKR-registratie. De vraag is of het verstandig is om geld te lenen als je al een achterstand hebt.

Lening aanvragen met BKR-registratie

Ook als je een BKR-registratie hebt, kun je een lening aanvragen. Zeker als je een positieve BKR-registratie hebt, is het mogelijk om geld te lenen. Een positieve registratie betekent namelijk dat je alles betaalt volgens plan. Heb jij een negatieve registratie of een van de vijf codes op je naam staan, dan wordt het moeilijker om een lening af te sluiten. Maar het is niet onmogelijk.

Lenen met BKR-registratie

Als je een lening wilt afsluiten, kijkt de kredietverstrekker van jouw lening altijd of jij geregistreerd staat bij het BKR. De aanbieder is wettelijk verplicht om dit te doen. Heb je een negatieve BKR-registratie? Dan is het vaak lastig om een lening af te sluiten.

Weet jij niet of je een BKR-registratie hebt? Je kunt je BKR opvragen bij het BKR.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes