Lenen zonder vast contract

Let op!

Het is niet meer mogelijk om geld te lenen via Hoyhoy. Wij raden je geld lenen via Pricewise aan.

De informatie op de pagina waarop je je nu bevindt, is mogelijk niet meer up-to-date. Wil je meer weten over lenen zonder vast contract? Kijk dan op deze pagina van Pricewise: lenen zonder vast contract.Geld lenen zonder vast contract

Tegenwoordig hebben minder mensen een vast contract. Vroeger was een vast contract altijd een voorwaarde om een lening af te sluiten. Inmiddels is geld lenen zonder vast contract ook mogelijk. Hier zijn vaak wel extra voorwaarden aan verbonden.

lenen zonder vast contract

Voorwaarden

Een kredietverstrekker moet zeker weten dat je de lening kunt betalen. Een vast contract geeft zo’n verstrekker zekerheid: je hebt dan elke maand een inkomen. Tegenwoordig is het wel mogelijk om geld te lenen zonder vast contract. Om een geld te lenen zonder vast contract moet je aan de volgende voorwaarden voldoen:

  • Je bent minimaal 25 jaar.
  • Je hebt geen negatieve BKR-registratie. Je kunt online je BKR-registratie opvragen.
  • Je moet minimaal één of twee jaar in dienst zijn bij je huidige werkgever (deze eis kan verschillen per kredietverstrekker).

Intentieverklaring werkgever

Natuurlijk kan het ook voorkomgen dat je pas net begonnen bent bij een werkgever, je voldoet dan niet aan de laatste voorwaarde. Dit betekent niet dat je geen lening meer kunt afsluiten. Als je niet aan de laatste voorwaarde voldoet, kun je proberen om een intentieverklaring te krijgen van je werkgever. Dit is een bewijs dat de werkgever van plan is om jou een nieuw contract aan te bieden bij onveranderde omstandigheden. Zo heeft de kredietverstrekker meer zekerheid dat jij de maandelijkse kosten van de lening kunt betalen. Je leningaavraag wordt zo sneller geaccepteerd.

Verantwoord lenen

Het is altijd belangrijk om verantwoord te lenen. Niet alleen de aanbieder van de lening wil weten of jij de lening kunt betalen, hier moet je zelf ook zeker van zijn. Het beste is om een lening te kiezen die je ook nog kunt betalen als je maar 70% van je huidige inkomen zou hebben. Zo zit je altijd veilig. Wil je via ons een lening aanvragen? Dan zie je in onze vergelijker alleen de leningen die passen bij jouw inkomen en je persoonlijke omstandigheden.

Meer weten over lenen ?

Heb je nog vragen over leningen, of wil je weten of je in aanmerking komt voor een doorlopend krediet of persoonlijke lening? Kijk dan bij de veelgestelde vragen. Je antwoord staat hier waarschijnlijk tussen. Vind je het antwoord op je vraag niet? Stuur dan een mail naar info@hoyhoy.nl of bel gewoon even naar  088-2266912.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes