Lening aanvragen

Lening aanvragen: hoe werkt het?

Wil je een lening aanvragen? Bij hoyhoy kun je leningen aanvragen en vergelijken. Wij geven je een volledig overzicht van de beste leningen met de voorwaarden die bij jou passen. Hoe werkt het aanvragen van een lening precies? Dat leggen we je hier uit.

Lening aanvragen in 3 stappen

Een lening aanvragen is snel gebeurd. In 3 stappen heb jij je aanvraag voltooid.

Stap 1: gegevens invullen

Als eerste vul je een aantal gegevens in:

  • Het bedrag dat je wilt lenen
  • Het doel van de lening
  • Je geboortedatum
  • Je woonsituatie
  • Wat voor inkomen je hebt
  • Wat voor soort dienstverband je hebt

Op basis van deze gegevens adviseren wij je welk soort lening het beste bij jou past: een persoonlijke lening of een doorlopend krediet. Kies vervolgens welke aflossingsperiode of welk aflossingspercentage je wenst.

Stap 2: vergelijken

Klik op vergelijken en krijg direct een overzicht van de leningen die jij kunt aanvragen. Je kunt ze onderling met elkaar vergelijken door meerdere leningen aan te vinken en op ‘vergelijk’ te klikken. Zo kun je de leningen makkelijk op prijs en voorwaarden met elkaar vergelijken.

Wil je toch een ander bedrag lenen of een andere aflosperiode kiezen? Dit kun je gemakkelijk wijzigen in het linker menu. Twijfel je nog? Klik dan op ‘Mail mij dit overzicht’. Je ontvangt het overzicht per mail, zodat je nog eens rustig kunt nadenken of op een ander moment verder kunt gaan met vergelijken.

Stap 3: aanvragen

Ben je zeker van je zaak? Klik dan op ‘Aanvragen’. Hier vul je een formulier in met je persoonlijke gegevens. De aanvraag wordt naar ons verstuurd. Het kan zijn dat wij nog contact met je opnemen als we extra vragen hebben. Heb je zelf nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Je lening is aangevraagd. Wat nu?

Als je gegevens correct zijn en wij hebben genoeg informatie, dan zetten we de lening door naar de aanbieder bij wie je de lening hebt aangevraagd. Deze bekijkt jouw aanvraag en beslist vervolgens of je een offerte krijgt of niet. Als je de offerte krijgt, moet je deze tekenen en samen een aantal andere benodigde documenten terugsturen. Hoe lang dit proces duurt, verschilt per aanbieder. Is de lening eenmaal goedgekeurd door de aanbieder, dan vertelt deze je wanneer het bedrag op jouw rekening staat.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes