Welke lening past bij mij?

Welke lening past bij mij?

Wat voor lening het beste bij jou past, hangt er vanaf met welk doel je de lening afsluit. Heb je eenmalig geld nodig om iets te kopen, bijvoorbeeld een auto? Of heb je voor een langere periode geld nodig, en weet je nog niet precies hoeveel je wilt lenen? Wij helpen je bij de keuze, geven je graag persoonlijk advies en helpen je met het beantwoorden van de vraag: ‘Welke lening past bij mij?‘.

Twee soorten leningen

Via hoyhoy kun je twee soorten leningen afsluiten, namelijk persoonlijke leningen en doorlopende kredieten. We adviseren je over welke lening het beste bij jou past, op basis van de gegevens die je invult.

Hoogte lening

Niet alleen is het goed om te weten waarvoor je het geld nodig hebt als je gaat lenen, je moet ook nadenken over welk bedrag je wilt lenen. Maak van tevoren een begroting, zodat je niet te veel of te weinig gaat lenen. Hoeveel je kunt lenen? Het bedrag dat je kunt lenen is ook belangrijk; dit hangt af van verschillende factoren.

Vragen

Wil je meer weten? Neem dan een kijkje bij de veelgestelde vragen of neem contact op met een van onze leencoaches via 088 – 22 66 912. Wij zijn op werkdagen bereikbaar tot 20.00 uur.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes