Sign In

Sign Up

Lost Password

Opstalverzekering
Average User Rating
0
0 votes
Rate
Your Rating
0

Opstalverzekering vergelijken en afsluiten op hoyhoy.nl

Heb je een koophuis of ben je van plan er een te kopen? Dan verplicht de hypotheekverstrekker je vaak een opstalverzekering af te sluiten. Een opstalverzekering dekt schade aan je huis veroorzaakt door brand, bliksem of storm. Op hoyhoy.nl kun je snel en makkelijk je opstalverzekering vergelijken. Vind je de opstalverzekering die bij jouw huis past? Dan kun je deze ook meteen bij ons online afsluiten.

Goedkope opstalverzekering

Via hoyhoy.nl kan je gemakkelijk en snel een goedkope opstalverzekering vergelijken en direct afsluiten. Na het invullen van jouw gegevens krijg je direct te zien welke opstalverzekeraar de goedkoopste opstalverzekering aanbiedt.

Tips voor de goedkoopste opstalverzekering

Op zoek naar een goedkope opstalverzekering? Onderstaande tips helpen je snel op weg.

Zelfde verzekeraar als inboedelverzekering

Verzeker je inboedel en opstal bij dezelfde verzekeraar. Je voorkomt dan bij gedoe en narigheid bij het vaststellen onder welke verzekering schade valt.

Voorkom onderverzekering

Zorg ervoor dat je jouw opstal voor het juiste bedrag verzekert. Als je onderverzekerd bent, krijg je namelijk niet het complete schadebedrag vergoed. Zoek daarom een opstalverzekering met herbouwwaardegarantie.

Bepaal daarnaast de waarde van je huis. Je kunt dit doen met de herbouwwaardemeter. Je kunt er ook voor kiezen om jouw huis te laten taxeren.

Korting

Veel opstalverzekeraars geven korting wanneer jouw huis is beveiligd. In onze vergelijking kun je aangeven of je een Politiekeurmerk Veilig Wonen of Borg-certificaat hebt.

Welke factoren bepalen de hoogte van de premie?

De opstalverzekeraar bepaalt de premie aan de hand van een aantal factoren:

  • Waar je woont
  • De herbouwwaarde van je woning
  • De dekking
  • Je schadeverleden
  • Of je garantie tegen onderverzekering hebt

Bij sommige verzekeraars spelen ook eventuele preventiemaatregelen zoals rookmelders mee in de berekening van de premie.

Welke opstalverzekeraars vergelijken wij?

Via hoyhoy.nl kun je bijna alle opstalverzekeraars in Nederland vergelijken. Een aantal verzekeraars leveren hun premies niet aan ons aan, waardoor wij ze niet kunnen toevoegen. Je kunt op deze pagina zien welke verzekeraars in onze vergelijking zijn opgenomen.

Direct je opstalverzekering regelen

Op zoek naar een opstalverzekering? Via hoyhoy.nl heb je binnen 5 minuten je huis verzekerd.

Opstalverzekering vergelijken

Opzeggen en wijzigen

Over opstalverzekering

Opstalverzekering vergelijken

Met een opstalverzekering verzeker je alle zaken die vastzitten aan het huis tegen schade en onkosten. Denk bijvoorbeeld aan een vastgespijkerde houten vloer, een keukenkast aan de muur of je dak. Bij brand, storm en wateroverlast is het prettig dit verzekerd te hebben. Bij de verzekeraar met voor jou de beste voorwaarden en scherpste premie. Vergelijk nu!

Opstalverzekering

Heb jij een koopwoning? Verzeker dan met een opstalverzekering de schade aan jouw woning, garage, schuur of bijgebouw. Denk aan schade aan het dak, deuren, kozijnen, keuken, bad, behang of vloerbedekking. De meest voorkomende oorzaken van schade zijn brand, wateroverlast (zoals gesprongen leidingen) en inbraak. Je kunt de opstalverzekering uitbreiden met een glasverzekering.

Laagste prijsgarantie

Dezelfde opstalverzekering tegen dezelfde voorwaarden ergens anders goedkoper? Wij betalen je het verschil terug. Bekijk de voorwaarden.

Gratis overstapservice

Wij helpen bij de overstap en melden je aan bij jouw nieuwe verzekeraar. De oude verzekering moet je zelf opzeggen.

14 dagen bedenktijd

Als je niet tevreden bent, kan je binnen 14 dagen annuleren en krijg je je geld terug.

Onafhankelijk

De vergelijkingen komen volledig objectief tot stand. De resultaten zijn gebaseerd op de beste prijs/kwaliteit verhouding. Hoyhoy.nl is geen onderdeel van een verzekeraar.