Over ons

Wij zijn een onafhankelijke vergelijkingssite voor verzekeringen, energie en leningen. Wij zijn dus geen verzekeraar, energieleverancier of kredietverstrekker. We helpen jou om de beste verzekeringen, energiecontracten en leningen te vinden. Wil je jouw gekozen product ook meteen afsluiten? Dat kan in één moeite mee. Zo bespaar je jezelf flink wat geld en uitzoekwerk.

Onafhankelijk en objectief

We zijn onafhankelijk. We tonen je een objectieve vergelijking van: Wil je weten hoe we onafhankelijk blijven en toch ons geld verdienen? Goede en terechte vraag, die we graag beantwoorden: Lees meer over hoe wij verdienen. Ook vertellen we je graag meer over onze werkwijze.

Vergelijken op prijs én kwaliteit

Onze missie? Nederland op een positieve manier laten zien dat je gemakkelijk kunt besparen op verzekeringen, energie en leningen, als je maar goed vergelijkt. En vind je niet alleen prijs, maar ook kwaliteit belangrijk? Ook dan zit je goed bij ons. We vergelijken namelijk ook de voorwaarden. Voor energie geldt dat je altijd in de vergelijker ziet wat voor energie de leverancier aanbiedt. Zo weet je of jij voor groene of grijze energie betaalt. Op deze manier kun jij zelf zien wat voor stroom en gas jij geleverd krijgt. Wij hebben de beste deals afgesloten met energieleveranciers. De goedkoopste leveranciers staan bovenaan in jouw resultatenoverzicht.

Online gemak, met ouderwetse service

Heb je hulp nodig bij het vergelijken, of wil je gewoon iets zeker weten? Bel ons op, of stuur een e-mail. Je krijgt altijd hulp van een ervaren expert met kennis over de producten. Jij kiest het contact dat jij het makkelijkst vindt; wij zorgen voor ouderwets goede service. Neem contact met ons op.

Waarom via ons vergelijken en afsluiten?

Vergelijk je verzekering via ons en ontdek direct jouw beste keuze. Je ontvangt gratis een overzicht met verzekeraars, die aansluiten op jouw persoonlijke wensen. Zo kies je eenvoudig de maatschappij met de laagste premie, de meest uitgebreide dekking of de beste prijs/kwaliteitverhouding. Via ons vind je altijd de verzekering die het beste bij je past. We bieden je een aantal zekerheden:
  • Laagsteprijsgarantie. Zie je dezelfde verzekering of hetzelfde energiecontract tegen dezelfde voorwaarden ergens anders goedkoper? Wij betalen je het verschil terug.
  • Wij helpen bij de overstap en het regelwerk.
  • Wij hebben jarenlange ervaring met verzekeringen en energie.
  • Wij bieden kosteloos klantenhulp.
  • 90% van onze klanten is zeer tevreden.
  • Wij zijn de grootste onafhankelijke vergelijker.
  • De vergelijkingen komen volledig objectief tot stand.
  • Onze resultaten zijn gebaseerd op de beste aanbiedingen voor jou.
  • Niet tevreden? Annuleren kan altijd binnen 14 dagen. Je krijgt je geld terug.

Wat vergelijken wij?

Wij zijn een van de grootste onafhankelijke vergelijkingssite van Nederland. Per maand vergelijken we 58.354 verzekeringen. Dat zijn bijna alle mogelijke verzekeringen die je maar zou kunnen afsluiten. We vergelijken ook het aanbod van verzekeraars waar we geen overeenkomst mee hebben. Wil je precies weten welke verzekeringen we (niet) meenemen in de vergelijkingen? Bekijk het complete overzicht per product: In de energievergelijker komen ook energieleveranciers naar voren waar we geen afspraken mee hebben. Vind hier meer informatie over energieleveranciers:

Totstandkoming resultatenoverzicht

We beoordelingen de aanbieders op basis van prijs en kwaliteit. De goedkoopste verzekering of energiecontract staat altijd bovenaan. Daarnaast zie je een cijfer staan voor kwaliteit. Goedkoop is goed, maar dan moet je ook wel de voor jou juiste voorwaarden krijgen (kwaliteit). Zo vergelijk je optimaal: namelijk alleen met voor jou relevante voorwaarden. Je kunt ook verschillende aanbieders met elkaar vergelijken door ze aan te vinken en op ‘vergelijk’ te klikken. Vervolgens kun je het product van jouw keuze direct afsluiten of een offerte aanvragen.

Ooit waren wij Vergelijkingssite.nl

Heb je in het verleden via Vergelijkingssite.nl een verzekering afgesloten en zijn wij jouw tussenpersoon? Dan verandert er niets. Onze dienstverlening blijft zoals je van ons gewend bent.

Contactgegevens

Laarderhoogtweg 25 1101 EB Amsterdam info@hoyhoy.nl
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes