Dienstenwijzer

Dienstenwijzer Verzekeringen en Financiële diensten

Op grond van de Wet financieel toezicht zijn wij verplicht je voorafgaand aan de totstandkoming van een financiële overeenkomst onderstaande informatie te geven:

Naam en adres

Hoyhoy.nl
Laarderhoogtweg 25, 1101 EB Amsterdam
Postbus 3359, 1001 AD Amsterdam
Telefoon 088-2266912
KvK Amsterdam: 37087715

Verzekeringen

Telefoon: 088-2266912
info@hoyhoy.nl

Lenen

Telefoon: 088-2266912
lenen@hoyhoy.nl

Registratie AFM

Ons kantoor is geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten onder nummer 12010262.

Aard van dienstverlening

Ons kantoor heeft de vergunning om te helpen met en te bemiddelen in:

  • Schadeverzekeringen
  • Inkomensverzekeringen
  • Spaarrekeningen
  • Consumptief krediet

Voor hulp kun je rechtstreeks contact met ons opnemen. Hoyhoy werkt voor haar vergelijkingen samen met Pricewise Verzekeringen en Financiële Diensten B.V.

Twijfel je over dekking, voorwaarden of iets anders, aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor enige schade die je ondervindt door de door jou gemaakte keuzes bij het afsluiten van een verzekering of lening.

Adviesvrij

Als je niet tevreden bent over Hoyhoy, kun je een klacht indienen via onze website. Wij zullen je binnen 14 dagen na ontvangst van de klacht een inhoudelijke reactie geven.

Klachten

Als je niet tevreden bent over Hoyhoy, kun je een klacht indienen via onze website. Wij zullen je binnen 14 dagen na ontvangst van de klacht een inhoudelijke reactie geven.

Als je niet tevreden bent over de manier waarop je klacht is opgelost of als je klacht nog steeds niet is opgelost, dan kun je voor consumptief krediet contact opnemen met:

Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid)
Postbus 93257
2509 AG Den Haag

Je kunt ook een klacht indienen via het Europese ODR platform.

Neem voor zorgverzekeringen contact op met Stichting Klachten en Geschillen Zorgverzekeringen (SKGZ), Postbus 291, 3700 AG in Zeist. Je kunt ook bellen met 030-698 83 60 of een e-mail sturen naar info@skgz.nl.

Zeggenschap

HNM Enterprice B.V. heeft een meerderheidsbelang in hoyhoy.nl. Het bestuur en interne toezicht worden gevormd door Stichting Tot het Behoud van Marktwerking in de Financiële Sector.

Selectie van aanbieders

Hoyhoy streeft ernaar om een zo volledig mogelijke vergelijking aan te bieden. Wij hebben op dit moment niet met alle aanbieders een samenwerking. Aanbieders waar wij wel de tarieven van ontvangen maar geen directe samenwerking mee hebben, worden wel meegenomen in de vergelijking.

Wijze van beloning

Voor elk product dat wordt afgesloten, ontvangt hoyhoy een doorlopende of eenmalige provisie van de aanbieder. Aanbieders waar wij wel de tarieven van ontvangen maar geen directe samenwerking mee hebben, worden wel meegenomen in de vergelijking.

Kredietbeschermers

Wij geven geen advies over levensverzekeringen. Wil je een strikt persoonlijk advies over overlijdensrisicoverzekeringen, zoek dan een adviseur of tussenpersoon bij jou in de buurt.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes