Hoe worden wij beoordeeld?

Hoe worden wij beoordeeld?

Goed! Onze klanten zijn bijzonder tevreden. Gemiddeld waarderen zij ons met een 8.0, gebaseerd op 934 beoordelingen. Dat willen we natuurlijk graag nóg verder verbeteren! Regelmatig voeren wij een klanttevredenheidsonderzoek uit onder onze klanten. Graag verbeteren we continu de dienstverlening op onze website. Ons meest recente onderzoek toonde aan dat onze klanten bijzonder tevreden zijn.

Heb je een mening over ons?

We horen graag van je. Als iets niet is gegaan zoals je wenste, dan gebruiken we je feedback om onze service te verbeteren. Ben je wel tevreden? Dan zijn we blij om dat te horen. Geef je feedback

Wat zeggen klanten over hoyhoy.nl (reviews)?

Bekijk de meest recente reviews van onze klanten, nadat ze via ons een verzekering hadden afgesloten.


★ ★ ★ ★ ☆
Dhr. A. Abayahya (VELSEN-NOORD) | autoverzekering afgesloten september 2015
“Simpel, overzichtelijk en je ziet dat het ook conpatible is voor bijv. De iPad. Service was prima, echter wel nadat er een gruwelijke fout was. Ze gingen er direct achterna werd gebeld en het was opgelost. Een fout is menselijk namelijk. Gaat erom hoe snel en goed het wordt opgelost. Daarom al vind ik hoyhoy een prima tussenpersoon.“

★ ★ ★ ★ ☆
Dhr. I. Nienhaus (Deventer) | autoverzekering afgesloten september 2015
“overzichtelijk, zeer praktisch en appels met appels vergelijken“

★ ★ ★ ★ ★
Mevr. A.L. Williams (Almere) | autoverzekering afgesloten september 2015
“De klantvriendelijkheid“

★ ★ ★ ★ ★
Mevr. M.A.J. Vergeer (WOERDEN) | autoverzekering afgesloten september 2015
“ik ben meteen helemaal goed geholpen en duidelijk“

★ ★ ★ ★ ☆
Dhr. M. Nouhaili (ROTTERDAM) | autoverzekering afgesloten september 2015
“Het is gewoon simpel en vriendelijke. “

★ ★ ★ ★ ★
Dhr. R. de Kruijf (VIANEN UT) | autoverzekering afgesloten september 2015
“Snel & Makkelijk“

★ ★ ★ ★ ★
Mevr. P.E. van Reenen-Vonno (HILVERSUM) | autoverzekering afgesloten september 2015
“Uitstekende service en snelle actie. Zowel bij stopzetten oude verzekering. En het opgeven van een nieuwe verzekering“

★ ★ ★ ★ ★
Dhr. P. Welfing (Alkmaar) | livingverzekering afgesloten september 2015
“Prima en heb eerste voordeel al gepakt. (denk ik)“

★ ★ ★ ★ ★
Dhr. R.C.M. Hartman (‘S-HERTOGENBOSCH) | autoverzekering afgesloten september 2015
“Super goed “

★ ★ ★ ★ ★
Dhr. R.J. Lieftinck (Delft) | autoverzekering afgesloten augustus 2015
“goede vergelijking was mogelijk, plus een persoonlijk advies d.m.v. chat.“

★ ★ ★ ★ ★
Dhr. A.A.J.A. Masseurs (ETTEN-LEUR) | autoverzekering afgesloten augustus 2015
“Helder en goede service.“

★ ★ ★ ★ ☆
Dhr. T.H. raaijmakers (Lunteren) | autoverzekering afgesloten augustus 2015
“Snel en gewoon goed“

★ ★ ★ ★ ★
Mevr. M.P. van Ollefen (Badhoevedorp) | autoverzekering afgesloten augustus 2015
“goed“

★ ★ ★ ★ ☆
Dhr. K.L. van der meer (Eibergen) | autoverzekering afgesloten augustus 2015
“eerlijk en zorgvuldig“

★ ★ ★ ★ ★
Dhr. H.R.A. Verhoeven (HELMOND) | autoverzekering afgesloten augustus 2015
“duidelijk en vriendelijk “

★ ★ ★ ★ ☆
Dhr. D. beekhuizen (Groot-Ammers) | autoverzekering afgesloten augustus 2015
“alles“

★ ★ ★ ★ ☆
Dhr. P.J.G.M. Mathijssen (Duiven) | autoverzekering afgesloten augustus 2015
“Makkelijk vergelijken“

★ ★ ★ ★ ★
Dhr. P. van der Stel (ROOSENDAAL) | autoverzekering afgesloten augustus 2015
“Hele goede service ben erg tevreden!! “

★ ★ ★ ★ ☆
Mevr. K. van der Wal (Roosendaal) | livingverzekering afgesloten augustus 2015
“overzichtelijk“