Klantenservice

Klantenservice

Heb je een vraag over je verzekering of energiecontract? Wil je een schade melden? De klantenservice van hoyhoy.nl staat voor je klaar.
  • Energie: 088 22 66 900
  • Verzekeringen: 088 22 66 912
  • Lenen: 088 22 66 975
Mailen kan ook: info@hoyhoy.nl. Wij streven ernaar om je vraag binnen 1 werkdag te beantwoorden. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tot 18.00 uur voor vragen over verzekeringen en lenen en tot 20:00 voor vragen over energie.

De meeste klanten wilden weten:

Aanvraag annuleren

Autoverzekering

Energie

Inboedelverzekering

Rechtsbijstandsverzekering

Reisverzekering

Woonverzekering / Opstalverzekering

Zorgverzekering

Heb je een klacht over hoyhoy.nl of ben je niet tevreden over de dienstverlening van hoyhoy.nl? Dan kun je een klacht bij ons indienen door het klachtformulier in te vullen. Je klacht wordt daarna meteen toegewezen aan een medewerker die de klacht verder behandelt. Hoyhoy.nl zal in ieder geval binnen 14 dagen schriftelijk of per e-mail aan je mede te delen in hoeverre je klacht gegrond is bevonden en op welke wijze aan je bezwaren zal worden tegemoet gekomen. Als de klacht door hoyhoy.nl niet naar tevredenheid wordt opgelost dan kun je nog terecht bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid). Je kunt ook een klacht indienen via het Europese ODR platform.  
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes