Informatie over annuleren

  • Aanvraag annuleren: bij de aanschaf van een verzekering heb je 14 dagen bedenktijd. In die tijd mag je je verzekering annuleren. Dat doe je als volgt: als je bij ons je verzekering hebt afgesloten stuur je ons een e-mail (info@hoyhoy.nl) met daarin je naam en adres en het polisnummer van de verzekering. Of neem contact met ons op. Heb je direct bij een verzekeraar een verzekering afgesloten, dan moet je met hun contact opnemen om te annuleren.
  • De verzekeraar heeft je aanvraag geannuleerd of geweigerd: een verzekeraar mag je weigeren voor een verzekering. De redenen daarvoor moet de verzekeraar altijd aan je uitleggen. Er zijn veel verschillende weigeringsgronden en die zijn voor elke verzekering weer anders. De reden van weigering moeten wel in de handelsvoorwaarden zijn vermeld van de verzekeraar. Je kunt dus niet zo maar geweigerd worden.
  • Annuleren lukt niet of is nog niet gelukt: als jij je je verzekering wilt annuleren kun je dat binnen 14 dagen doen. Daarna vervalt je annuleringsrecht.
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes