Alles over annuleren

  • Aanvraag annuleren: bij de aanschaf van een verzekering heb je 14 dagen bedenktijd. In die tijd mag je je verzekering annuleren. Dat kun je als volgt doen: als je bij hoyhoy je verzekering hebt afgesloten stuur je ons een mail met daarin je naam en adres, en het polisnummer van de verzekering die je wilt annuleren. Of bel tijdens kantooruren met de klantenservice 023-7505280. Heb je direct bij een verzekeraar een verzekering afgesloten, dan moet je met hun contact opnemen om te annuleren.
  • Verzekeraar heeft je aanvraag geannuleerd of geweigerd: een verzekeraar mag je weigeren voor een verzekering. De redenen daarvoor moet de verzekeraar altijd aan je uitleggen. Er zijn veel verschillende weigeringsgronden en die zijn voor elke verzekering weer anders. De redenen van weigering moeten wel in de handelsvoorwaarden zijn vermeld van de verzekeraar. Je kan dus niet zo maar geweigerd worden.
  • Annuleren lukt niet of is nog niet gelukt: als jij je je verzekering wilt annuleren moet je dat wel binnen 14 dagen doen. Anders vervalt je annuleringsrecht.
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes