Inkomsten

Je krijgt bij ons de beste gratis vergelijking. Vaak zelfs ook nog met een korting. En dat terwijl wij toch met een team dagelijks voor jou aan het werk zijn. We leggen je uit hoe dat kan. Het is heel eenvoudig.

Vergoeding contracten na het afsluiten

Als je besluit een verzekering, lening of energiecontract af te sluiten via ons, dan krijgen we van die aanbieder een vergoeding. Die vergoeding wordt per contract afgesproken. In de meeste gevallen krijgen we een eenmalige vergoeding, soms is het een doorlopende provisie. Wij zijn voor verzekeraars en energieleveranciers een interessant platform om nieuwe klanten te bereiken en zij waarderen het dat je via ons bij hun terecht komt. Daar betaal jij als klant niets extra’s voor. De vergoeding heeft nooit – en dat herhalen we voor de zekerheid maar even – nooit invloed op jouw vergelijking. Jouw vergelijking komt ongeacht vergoeding en ongeacht de hoogte van die eventuele vergoeding, altijd objectief tot stand. Deze is gebaseerd op jouw eigen wensen, situatie en de beste prijs voor jou.

Het werkt ook andersom: de consument wint

Het leuke voor onze klanten is dat wanneer aanbieders merken dat bepaalde voorwaarden hoog worden gewaardeerd door de vergelijkers, zij soms hun voorwaarden aanpassen. Ook verlagen verzekeraars en energieleveranciers soms hun prijzen als ze zien dat ze te duur zijn om hoog te scoren op onze website. Uiteindelijk is dit dus ook goed voor jou: zo heb je als vergelijker indirect invloed op de verbetering van voorwaarden en prijs.
 
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes