Laagsteprijsgarantie

Een verzekering of energiecontract krijg je bij hoyhoy.nl altijd tegen de laagste prijs. We zijn natuurlijk niet perfect. Het kan gebeuren dat wij iets over het hoofd zien en daardoor per ongeluk toch duurder zijn. Je krijgt het verschil van ons terug als je ergens anders dezelfde verzekering van dezelfde maatschappij, tegen dezelfde voorwaarden op basis van dezelfde gegevens goedkoper kan afsluiten.

Hoe werkt de laagsteprijsgarantie?

 • Je hebt je verzekering of energiecontract al via hoyhoy.nl afgesloten en deze is geaccepteerd door de verzekeraar of energieleverancier.
 • Je kunt een geldige offerte van exact hetzelfde product laten zien. Deze is binnen een week nadat je het product bij hoyhoy.nl hebt afgesloten, afgegeven. De offerte is uiteraard ook tegen dezelfde voorwaarden en is gebaseerd op precies dezelfde gegevens zoals jouw geboortedatum, postcode en auto of huis. Alleen de prijs is lager.
 • De offerte met de lagere prijs en de voorwaarden heb je binnen 14 werkdagen na het afsluiten aan hoyhoy.nl gestuurd via e-mail of per post inclusief naam, woonplaats, telefoonnummer, e-mailadres en bankrekeningnummer.   
  Email: info@hoyhoy.nl   
  Post: Hoyhoy.nl   
  T.a.v. Laagsteprijsgarantie   
  Overtoom 16   
  1054 HJ Amsterdam
 • Hoyhoy.nl moet jouw lagere offerte/aanbod altijd via internet kunnen opvragen en verifiëren.
 • Je hebt geen gebruik gemaakt en gaat geen gebruik maken van de mogelijkheid om binnen de bedenktijd van 14 dagen het product dat je via hoyhoy.nl hebt afgesloten op te zeggen.
 • Indien je voldoet aan bovenstaande punten, ontvang je het betreffende verzekeringsproduct de eerste 12 maanden tegen de laagste prijs. Voor energiecontracten geldt dat je wordt gecompenseerd voor het verschil.
 • De laagste prijsgarantie geldt niet voor Cadeaus en/of retourbedragen en/of toegepaste actiekortingen en/of toegepaste pakketkortingen van een verzekeraar.
 • De laagste prijsgarantie geldt alleen voor producten die in onze vergelijking zijn opgenomen.
 • De laagste prijsgarantie geldt niet indien de goedkopere aanbieder bij hetzelfde product op een andere manier aanvullende kosten in rekening brengt. Bijvoorbeeld in de vorm van een afsluitvergoeding en/of abonnementskosten.
 • Hoyhoy.nl behoudt zich het recht voor de prijsgarantie aan te passen of in te trekken. Elke wijziging zal op deze pagina bekend worden gemaakt. Hoyhoy.nl adviseert je dan ook regelmatig op deze pagina te kijken of er aanpassingen zijn doorgevoerd. De huidige prijsgarantie is bijgewerkt op 6 oktober 2016.
 • Deze garantie wordt niet in behandeling genomen indien er een gegrond vermoeden van misbruik of fraude bestaat. Je ontvangt hiervan direct een bericht zodra we dit vermoeden hebben.
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes