Uitleg vergelijkers

Wie en hoe vergelijken wij?

Hoyhoy.nl is de grootste onafhankelijke vergelijkingssite van Nederland. Per maand vergelijken we 58.354 verzekeringen. Dat zijn bijna alle mogelijke verzekeringen die je maar zou kunnen afsluiten. We vergelijken ook verzekeraars waar we geen overeenkomst mee hebben. Wil je precies weten welke verzekeringen we (niet) meenemen in de vergelijkingen? Bekijk het complete overzicht per product: Ook in de energievergelijker komen alle energieleveranciers naar voren, ongeacht of wij afspraken met ze gemaakt hebben. Vind hier meer informatie over energieleveranciers:

Hoe vergelijken we?

Elke productgroep heeft zijn eigen bijzonderheden. Daarom gaat de vergelijking per productgroep anders. Benieuwd hoe we vergelijken?

Resultatenoverzicht bij verzekeringen

We beoordelingen de aanbieders op basis van prijs en kwaliteit. De goedkoopste verzekering of energieleveranciers staat altijd bovenaan. Daarnaast zie je een cijfer staan voor kwaliteit. Goedkoop is goed, maar dan moet je ook wel de voor jou juiste voorwaarden krijgen (kwaliteit). Zo vergelijk je optimaal: namelijk alleen met voor jou relevante voorwaarden. Je kunt ook verschillende aanbieders met elkaar vergelijken door ze aan te vinken en op ‘vergelijk’ te klikken. Vervolgens kun je het product van jouw keuze direct afsluiten of een offerte aanvragen.

Resultatenoverzicht bij energie

Bij ons krijg je een overzicht van alle energiecontracten. Ook als je ze niet via hoyhoy.nl kunt afsluiten. Bovenaan zie je het energiecontract met de laagste prijs, gebaseerd op de gegevens die jij hebt ingevuld. Zo zie je direct hoeveel je gaat betalen en kunt besparen als je overstapt. Daarnaast geven we ook aan wat voor stroom en gas de energieleverancier levert en waar het vandaan komt. We willen transparant zijn over de producten die we je tonen.

Na je aanvraag

Heb je een energiecontract, verzekering of lening bij ons aangevraagd? Dan ontvang je binnen 24 uur een bevestiging van je aanvraag. Wij sturen je aanvraag door naar de desbetreffende aanbieder. Zij zullen binnen 14 dagen contract met je opnemen of je aanvraag bevestigen.
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes