Zekerheden

Zekerheden van hoyhoy.nl

Vergelijk je verzekering via hoyhoy.nl en ontdek direct jouw beste keuze. Je ontvangt gratis een overzicht met verzekeraars, die aansluiten op jouw persoonlijke wensen. Zo kies je eenvoudig de maatschappij met de laagste premie, de meest uitgebreide dekking of de beste prijs/kwaliteitverhouding. Via hoyhoy.nl vind je altijd de verzekering die het beste bij je past.

Laagste-prijsgarantie

Een verzekering krijg je bij hoyhoy.nl altijd tegen de laagste prijs. We zijn natuurlijk niet perfect. Het kan gebeuren dat wij iets over het hoofd zien en daardoor per abuis toch duurder zijn. Je krijg het verschil van ons terug als je ergens anders dezelfde verzekering van dezelfde maatschappij, tegen dezelfde voorwaarden op basis van dezelfde gegevens goedkoper kan afsluiten.

Altijd onafhankelijk

Je vergelijkt via hoyhoy.nl nagenoeg alle verzekeraars in Nederland. Helaas niet allemaal, omdat sommige maatschappijen geen premies willen aanleveren. Alle verzekeraars in onze vergelijkingen analyseren wij op dezelfde objectieve wijze. Zo krijg je altijd een onafhankelijk beeld van jouw mogelijkheden. Onder elk product vind je de namen van de verzekeraars, die wij vergelijken. Wil je direct weten welke maatschappijen wij vergelijken? Kijk dan op: autoverzekeraars, inboedelverzekeraars, opstalverzekeraars, rechtsbijstandverzekeraars, reisverzekeraars, zorgverzekeraars.

Altijd hulp bij opzeggen

Het eenvoudig opzeggen van een verzekering vinden wij erg belangrijk. Op onze speciale pagina Verzekering opzeggen leggen wij uit wanneer en hoe je een polis kunt beëindigen. Uiteraard is elke verzekering die je via hoyhoy.nl afsluit, na het eerste contractjaar per direct opzegbaar. Je zit dus nooit tegen je zin nog een jaar aan een verzekering vast!

Altijd: niet-goed-geld-terug

Een verzekering afsluiten, is een belangrijke financiële beslissing. Daarom is enige bedenktijd best op zijn plaats. Sluit je een polis af op hoyhoy.nl, dan kun je die altijd binnen 14 dagen annuleren. Zonder opgaaf van reden. Uiteraard storten wij al betaalde premie in zijn geheel terug op jouw rekening.
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes