Zo werken wij

Zo werken wij

Via ons kun je de volgende verzekeringen vergelijken: Daarnaast kun je ook energie vergelijken en leningen vergelijken. Wij zetten lage energieprijzen op een rij en bieden een fijne, snelle service. Per maand worden 58.354 verzekeringen en energiecontracten vergeleken. Met een team van ruim 30 mensen zitten wij voor je klaar om onze website zo transparant en duidelijk mogelijk te maken. Wij kunnen ons voorstellen dat je je afvraagt wat je precies van ons kunt verwachten en wat wij verdienen aan het vergelijken van verzekeringen en energiecontracten. Op deze pagina hebben we dit voor je op een rijtje gezet.

Wat doen wij voor jou?

Via ons kun je zelf binnen enkele minuten je verzekeringen en energiecontracten vergelijken. Je vult een aantal persoonlijke gegevens en wensen in. Op basis van die gegevens tonen wij de beste resultaten voor jou. Je kunt altijd de details van de verzekering of het energiecontract bekijken en onderling vergelijken. Heb je een keuze gemaakt, dan kun je het product direct afsluiten of een offerte aanvragen. Wij bieden twee vormen van dienstverlening. Enerzijds werken wij op basis van execution only. Hierbij geven wij je geen advies, maar bepaal je geheel zelfstandig welk product bij jou past. Je sluit vervolgens rechtstreeks en zelfstandig via onze website af. Daarnaast geven wij onze klanten de ondersteuning waar zij om vragen via telefoon, mail of social media. Op het gebied van energie geven wij jou de mogelijkheid om snel en makkelijk over te stappen naar een goedkopere energieleverancier. Wij hebben scherpe afspraken gemaakt met energieleveranciers, waardoor u bij ons goedkoper uit bent.

Hoe komen wij aan inkomsten?

Je kunt via ons gratis verzekeringen, leningen en energiecontracten vergelijken en afsluiten. Wij krijgen een vergoeding van de verzekeraar of energieleverancier voor het afsluiten van verzekeringen en energiecontracten.
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes