Reisverzekering vergelijken

Over hoyhoy.nl

Voor veel mensen is het regelen van financiële zaken geen dagelijkse klus. Hoyhoy.nl maakt het vergelijken en afsluiten van verzekeringen gemakkelijker en leuker. Zo kun je vanuit je luie stoel flink wat geld verdienen.

Over hoyhoy.nl

Voordelen van hoyhoy.nl

 • Vergelijk je reisverzekering en sluit direct af
 • Bespaar op je reisverzekering
 • Laagste prijsgarantie
 • Wij helpen bij de overstap en het papierwerk
Waarom hoyhoy.nl?

Wij helpen je graag

Onze klanten waarderen ons met een 8

Gebaseerd op 928 klantbeoordelingen. Bekijk alle beoordelingen
Ook je mening geven over hoyhoy.nl? Graag, klik hier

Vraag & antwoord

Wanneer moet ik een doorlopende reisverzekering afsluiten?

Als je regelmatig op vakantie gaat, is het vaak handig om een doorlopende reisverzekering te nemen. Deze verzekering helpt je dan bij diefstal van je bagage of wanneer je ziek wordt. De dekking van een reisverzekering kan je zelf bepalen. Je hebt daarbij keuze uit meerdere modules zoals bagage, medische kosten en annulering.

Kan ik altijd een reisverzekering afsluiten?

Een doorlopende reisverzekering is niet gekoppeld aan je geboekte vakantie. Je kunt deze verzekering dus het gehele jaar door afsluiten. Alleen de dekking voor annulering moet je wel van te voren afsluiten of binnen 7 dagen na het boeken van je reis.

Hoe zeg ik mijn huidige reisverzekering op?

Sluit nu via hoyhoy.nl je reisverzekering af en wij helpen je met het opzeggen van je oude reisverzekering. Je hoeft alleen maar jouw gegevens, huidige verzekeraar en polisnummer in te vullen. Opzeggen is nog nooit zo simpel geweest!

Waarom zou ik via hoyhoy.nl afsluiten?

Wij bieden de laagste prijsgarantie en helpen je met je overstap. Onze klantenservice zit elke werkdag klaar voor al je vragen.

Meer vragen en antwoorden over reisverzekeringen

Laatste nieuws

Zorg in het buitenland: reisverzekering beter dan zorgverzekering

Iedereen die op vakantie gaat en eventuele zorgkosten extra goed wil verzekeren, kan daarvoor beter een reisverzekering met medische dekking buitenland afsluiten dan een aanvullende zorgverzekering in 2016.

Posted 01 september 2015

Schade na storm: wat krijgt u vergoed?

Van welke verzekering u een vergoeding krijgt voor stormschade, is afhankelijk van de soort schade en hoe u verzekerd bent. Lees hier meer over de verschillende situaties en bij wie u moet zijn.

Posted 29 juli 2015

Wat vergoedt de annuleringsverzekering bij het overlijden van opa of oma?

Stel dat je volgende week op vakantie gaat en net te horen krijgt dat jouw opa of oma erg ziek is en mogelijk niet lang meer te leven heeft. Kun je de vakantie dan nog annuleren en worden deze kosten dan door de verzekeraar vergoed? En hoe zit dat eigenlijk als je al op vakantie […] Lees verder

Posted 20 april 2015

Wat dekt de reisverzekering bij het overlijden van een familielid?

Als je op vakantie bent en je krijgt te horen dat een familielid is overleden, dan wil je waarschijnlijk zo snel mogelijk terug naar Nederland. Maar moet je deze kosten zelf betalen of wordt dit gedekt door de reisverzekeraar? Wij leggen het je uit. Overlijden familielid Of de reisverzekeraar de kosten van jouw terugkeer vergoedt, […] Lees verder

Posted 15 april 2015
Meer nieuws

hoyhoy op tv

Tips

Twijfel je tussen een doorlopende of een kortlopende reisverzekering? Bedenk dan dat wanneer een gezin met 2 kinderen regelmatig op vakantie gaat een doorlopende reisverzekering vaak goedkoper is. Bovendien hoef je dan niet bij elke boeking een reisverzekering te nemen.

Meer tips

Top 5 Goedkoopste reisverzekeringen

 • 1
  € 15,-
 • 2
  € 16,-
 • 3
  € 20,-
 • 4
  € 20,-
 • 5
  € 22,-

Jouw reisverzekering vergelijken en afsluiten in slechts 3 stappen

Hoe werkt het?

Een moment geduld ajb. We zoeken de meest geschikte reisverzekering.

101.415

mensen gingen je voor

Voordelen hoyhoy.nl

 • Opzegservice
 • Laagste prijsgarantie
 • Vergelijk & Afsluiten
Top 3 goedkoopste verzekeringen

Vul jouw gegevens in

Annuleren