Sign In

Sign Up

Lost Password

HEMA Verzekeringen

HEMA verzekeringen

Je zou het misschien niet denken, maar naast chocolade, dames- en herenmode en huishoudelijke artikelen kan je bij de HEMA ook verzekeringen kopen. Zo kan je een autoverzekering, brommerverzekering, fietsverzekering, caravanverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, woonverzekering en aansprakelijkheidsverzekering bij de HEMA nemen. Je kan ook je zorgverzekering bij HEMA afsluiten.

Voordelen HEMA verzekeringen

 
  • Scherpe premies
  • Duidelijke taal
  • Direct online afsluiten
 

Autoverzekering HEMA

Bij de HEMA kan je tegenwoordig ook je autoverzekering afsluiten. De HEMA autoverzekering heeft een scherpe premie, maar daar staat wel tegenover dat je alles zelf online moet regelen.

Zorgverzekering HEMA

Bij de HEMA kan je sinds 2014 ook een zorgverzekering afsluiten. Deze verzekering is een samenwerking tussen Menzis en HEMA. Iedereen die een zorgverzekering bij HEMA heeft, krijgt het hele jaar 10% korting op bijna alles van HEMA.

HEMA verzekeringen

De HEMA is in 1926 opgericht als de Hollandsche Eenheidsprijzen Maatschappij Amsterdam. Uitgangspunt van HEMA is dat je goede producten voor een betaalbare prijs kan kopen. De HEMA producten zijn populair. Jaarlijks gaan 7 miljoen tompoezen over de toonbank. Sinds 2004 biedt HEMA ook verzekeringen aan. Sinds 2014 is het ook mogelijk om een zorgverzekering van HEMA af te sluiten.
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes