verzekeringen

Verzekeringen

Een brand, inbraak, ongeluk met je auto of je valt zelf over een stoepje. Een ongelukje zit in een klein hoekje. En de gevolgen die van zichzelf al groot kunnen zijn, brengen ook vaak hoge kosten met zich mee. Het is daarom noodzakelijk om een aantal verzekeringen af te sluiten. Op deze pagina lees je alles over verzekeringen en welke verzekeringen je bij ons kunt afsluiten. En hoe je kunt vergelijken, zodat je makkelijk kunt besparen op je verzekeringen. Dat wil jij ook toch?

Welke verzekeringen kun je bij ons afsluiten?

De verzekeringen die je bij ons kunt vergelijken zijn de volgende:

Aanvullende verzekeringen

Bij bijna elke verzekering kun je aanvullen met een aanvullende verzekering. Een aanvullende zorgverzekering is bijvoorbeeld een pakket voor tandarts of fysiotherapie. Voor de auto kan dat bijvoorbeeld een extra dekking voor pechhulp zijn. Of bij je reisverzekering een annuleringsverzekering. Sluit je een aanvullende verzekering af, dan betaal je meer. Maar vergeet niet: de dekking is ook groter. Je betaalt dan meer preme per maand, maar de dekking van je verzekering is een groter.

Welke verzekeringen zijn verplicht?

In Nederland zijn er een aantal verzekeringen verplicht. Zo is de autoverzekering verplicht, je moet namelijk minimaal een WA-verzekering afsluiten. Daarmee is schade die jij met je voertuig aan anderen toebrengt gedekt. Ook een basisverzekering van de zorgverzekering is verplicht als je 18 of ouder bent. Deze verzekering vergoedt de basiszorg, zoals bijvoorbeeld de huisart en het ziekenhuis. Deze twee verzekeringen zijn de enige verzekeringen die wettelijk verplicht zijn. Dan is er nog een opstalverzekering die niet wettelijk verplicht is maar wel vaak verplicht wordt door een hypotheekverstrekker. Deze verzekering dekt schade aan het huis.

Belangrijke verzekeringen maar niet verplicht

Naast de wettelijk verplichte verzekeringen bestaan er ook belangrijke verzekeringen die je beter wel kunt afsluiten, maar niet verplicht zijn. Een aansprakelijkheidsverzekering is niet verplicht, maar wel belangrijk. Met deze verzekering ben je gedekt voor schade die je (of jouw gezinsleden) toebrengen aan anderen. Je bent voor zowel letsel als materiële schade verzekerd. Dan is er nog de verzekering voor je huis. Wanneer er brand uitbreekt in jouw huis, kan dit grote schade en hoge rekeningen tot gevolg hebben. Met een inboedel – en opstalverzekering ben je verzekerd tegen dit soort risico’s.

Verzekeringen vergelijken

Bij ons kun je verzekeringen vergelijken. Vertel wat je wilt verzekeren en klik op vergelijken. Verzekeringen vergelijken is zo best makkelijk toch? En het mooie is: je bespaart ook nog eens flink op de kosten. Je vergelijkt verzekeringen en gaat er vandoor met de slimste deal. We vergelijken namelijk op prijs én kwaliteit. Wist je dat we niet alleen verzekeringen vergelijken? Je kunt ook energie vergelijken en leningen vergelijken. De slimste deal vind je bij ons.

Verzekeringen en verzekeraars

Met veel verzekeraars hebben wij afspraken, waardoor we jou de slimste deal kunnen aanbieden. Je vindt deze verzekeraars terug in de vergelijker als je je verzekering vergelijkt.

Alleen risico’s verzekeren, die je niet kunt dragen

Voor alle verzekeringen geldt dat je moet afwegen of je het risico zelf kunt dragen. Kun je bijvoorbeeld een nieuwe fiets betalen wanneer deze gestolen wordt, sluit dan geen fietsverzekering af. Verzeker je alleen voor de risico’s die je niet zelf kunt dragen. Anders betaal je onnodig premie.

Vragen over verzekeringen?

Het kan natuurlijk voorkomen dat je nog vragen hebt over verzekeringen. Daarvoor hebben wij een oplossing: de veelgestelde vragen. Lees hier de: Kom je er niet uit? Maakt niet uit. Neem dan contact op met onze klantenservice. Mailen? Stuur je vraag naar info@hoyhoy.nl.
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes