Avéro Achmea

Bij Avéro Achmea heb je keuze uit veel verschillende verzekeringen. Avéro Achmea is onderdeel van Achmea, één van de grotere financiële dienstverleners in de Benelux. Achmea is een belangrijke speler op het gebied van levens- en schadeverzekeringen. Achmea onderscheidt zich door dienstverlening met maatschappelijke relevantie.

avero achmea

Voordelen Avéro Achmea verzekeringen

 • een breed aanbod aan verzekeringen;
 • pakketkorting;
 • de reisverzekering heeft 5 sterren van MoneyView gekregen;
 • advies als je dat wilt;
 • schade gemakkelijk zelf online melden;
 • oplossingen voor iedere ondernemer.

Avéro Achmea autoverzekering

De autoverzekering van Avéro Achmea heet Goed op Weg. Met de Goed op Weg autoverzekering krijg je de eerste drie jaar nieuw- of aanschafwaarde als je auto gestolen wordt of total loss is. Ook wanneer je niet de eerste eigenaar van de auto bent. Je auto mag alleen niet ouder dan acht jaar oud zijn.

Avéro Achmea reisverzekering

Wie wil er nou niet onbezorgd op reis. Met de reisverzekering van Avéro Achmea hoef je nergens meer over na te denken. Met deze reisverzekering ben je standaard verzekerd voor persoonlijke hulpverlening in het buitenland. Ook je bagage en je reisdocumenten zijn goed verzekerd. Je kunt je reisverzekering uitbreiden met ziektekosten, annulering en voertuigenhulp. Je stelt gemakkelijk zelf je eigen pakket samen. Zo past de verzekering altijd goed bij jou.

Avéro Achmea opstalverzekering

Met deze opstalverzekering ben je verzekerd tegen schade aan je woning vanaf € 200.000,-. Dit geldt ook voor je garage, kantoorruimte of schuur. Je kunt je verzekering op elk moment opzeggen, met een opzegtermijn van dertig dagen.

Avéro Achmea rechtsbijstandverzekering

Je hebt een conflict met je buurman of misschien wel op je werk. En je komt er samen niet uit. Dan is het fijn als je met een rechtsbijstandverzekering verzekerd bent voor onafhankelijke juridische hulp bij Avéro Achmea. Je hebt geen eigen risico bij deze verzekering.

Avéro Achmea zorgverzekering

Met de zorgverzekering van Avéro Achmea kun je alle kanten op. Je kiest zelf je ideale dekking. Je krijgt ook alle hulp van een persoonlijke zorgcoach als je vragen hebt.

Oplossingen voor ondernemers

Verzekeringen kunnen best complex zijn. Helemaal als je ondernemer bent. Je zoekt naar passende oplossingen die zorgen voor continuïteit. Dit kost veel tijd. Avéro Achema helpt je hierbij en geeft onafhankelijk advies voor een optimale verzekering.

Avéro Achmea opzeggen

Je hebt een persoonlijke adviseur. Ieder mens is tenslotte uniek, dus je krijgt advies op maat. Via je adviseur kun je je verzekering opzeggen.

Avéro Achmea vergelijken

We vergelijken zoveel mogelijk verzekeraars in Nederland. Zo ook de verzekeringen van ING. In onze top 10 zie je de beste verzekeringen voor jouw persoonlijke situatie. Vergelijken doen we op prijs, maar ook op voorwaarden. Dat heb je zo geregeld.

Mijn Avéro (Achmea)

In de online omgeving kun je van alles zelf regelen. En het is een veilige omgeving. Dat is prettig. Het gaat tenslotte toch om privé gegevens. Inloggen doe je met behulp van DigiD.

Avéro Achmea klantenservice

De klantenservice van Avéro Achmea helpt je graag. Via deze twee kanalen kun je ze bereiken:
 • je eigen adviseur;
 • telefoon;
 • vragenformulier.

Avéro Achmea contact

 • Zorgverzekering: 071-7510022. Bereikbaar van 08.00 tot 20.00 op werkdagen, en van 09.00 tot 13.00 op zaterdag.
 • Schadeverzekeringen: 013-4624610. Átlijd bereikbaar op 088 462 46 10.
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes