De Goudse

Meneer Bouwmeester was 22 toen hij in 1924 voor zichzelf begon. De overloop werd ingericht als kantoorruimte. De eerste polissen werden nog op de fiets rondgebracht. Ondanks de groei die de Goudse heeft doorgemaakt, is het nog steeds een onafhankelijk familiebedrijf. De Goudse is een zelfstandige verzekeraar. Geen onderdeel van een grotere organisatie. Het kantoor staat – zoals de naam al doet vermoeden – in Gouda. Met tussen de 800 en 900 medewerkers is de Goudse een relatief kleine speler in de markt. De verzekeraar heeft een breed assortiment aan financiële producten en verzekeringen. Met name op het gebied van schade-, zorg-, inkomens- en levensverzekeringen heeft de Goudse een vooraanstaande positie in de markt. de goudse

Voordelen De Goudse verzekeringen

Ondernemer:
 • nummer één in risicomanagement;
 • specialist in de branche;
 • al meer dan 75.000 ondernemers gingen je voor.
Particulier:
 • altijd persoonlijk contact als je dat wilt;
 • compleet pakket met korting tot wel 10%;
 • samenwerking via onafhankelijke adviseurs.

De Goudse autoverzekering

Een ongeluk is zo gebeurd, dus je wilt dat je auto goed verzekerd is. Een verzekering is ook verplicht. Je krijgt een gunstige premie voor een tweede auto of motor. Dat is mooi meegenomen. En je hebt geen eigen risico voor de autoverzekering bij herstel door Schadegarant. Lees meer over de autoverzekering van De Goudse.

De Goudse woonverzekering

Inboedel of opstal, bij de Goudse kun je het verzekeren. Je kunt kiezen uit verschillende dekkingen. Maar je betaalt alleen voor wat je wilt verzekeren. En, je bent verzekerd tegen onderverzekering.

De Goudse reisverzekering

Of je nou een weekendje naar Parijs gaat of een paar weken gaat rondtrekken in Zuid-Amerika, bij de Goudse ben je goed verzekerd. Je reizen tot 120 dagen zijn gedekt. En je stelt zelf een reisverzekering samen.

De Goudse aansprakelijkheidsverzekering

Wanneer je schade of letsel veroorzaakt, is het toch wel handig als je verzekerd bent met een aansprakelijkheidsverzekering. Dat scheelt je een hoop kosten en gedoe. Want hoe voorzichtig ook, een ongeluk zit in een klein hoekje. Bij de Goudse heb je geen eigen risico en heb je keuze in het dekkingsbedrag.

De Goudse rechtsbijstandverzekering

Een meningsverschil op je werk of een flinke burenruzie. Fijn als jij voor juridische hulp ergens op kunt terugvallen. Het jaartarief van de rechtsbijstandverzekering is bijna altijd lager dan het uurtarief van een advocaat. Goed geregeld.

De Goudse opzeggen

Als je je verzekering wilt opzeggen kun je contact opnemen met de klantenservice.

De Goudse vergelijken

We vergelijken zoveel mogelijk verzekeraars in Nederland. Zo ook de verzekeringen van de Goudse. In onze top 10 zie je de beste verzekeringen voor jouw persoonlijke situatie. Vergelijken doen we op prijs, maar ook op voorwaarden. Dat heb je zo geregeld.

Mijn de Goudse

Je hebt een eigen inlogomgeving. Je kunt hier bijvoorbeeld je gegevens wijzigen.

De Goudse klantenservice

De klantenservice helpt je graag. Via de volgende twee kanalen kun je ze bereiken.
 • per telefoon;
 • via e-mail.
Als je belt dan sta je nooit langer dan vijf minuten in wacht. Je kunt ook een terugbelafspraak maken. In ruim 80% van de gevallen heb je binnen dertig seconden iemand aan de lijn. Als je mailt dan krijg je binnen tien werkdagen een reactie.

De Goudse contact

 • Algemene nummer: 0182-544544
 • Schade waarbij direct herstel nodig is: 0182-544775
 • Hulp in het buitenland: 0031 715681890
 • Medische dienst: 0182-544985
 • E-mailadres: info@goudse.com
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes