ING-verzekeringen

We kennen de ING dan wel vooral als bank, maar de ING doet meer. Of het nou gaat om je woning, je gezin, je spullen of je auto. Je wilt er zoveel mogelijk van genieten. Ook als het even tegenzit. Bij de ING kun je het daarom allemaal verzekeren.

ing verzekeringen

Voordelen ING verzekeringen

Met je bankzaken en verzekeringen bij de ING, heb je heel handig al je financiële zaken onder één dak. Goed geregeld.

ING autoverzekering

Een ongeluk is zo gebeurd, dus je wilt dat je auto goed verzekerd is. Met de autoverzekering van ING ga je met een gerust gevoel de weg op. ING biedt verschillende oplossingen: WA, WA Extra en allrisk.

ING woonverzekering

Of je nou een basis- of allrisk-inboedelverzekering zoekt. Een opstalverzekering voor je huis. Of een handig studentenpakket. ING heeft voor jou een passende woonverzekering.

ING reisverzekering

Al je vakanties zijn goed verzekerd bij ING. Je kunt je verzekering uitbreiden met aanvullende verzekeringen zoals wereld-, wintersport– en annuleringsdekking. Zo ga je met een gerust hart op vakantie!

ING aansprakelijkheidsverzekering

De aansprakelijkheidsverzekering van de ING dekt schade die jij (of een gezinslid) veroorzaakt aan/bij iemand anders. Of als iemand gewond raakt door jouw schuld, kun je aansprakelijk gesteld worden. Deze verzekering biedt dekking.

ING rechtsbijstandverzekering

Een meningsverschil op je werk of een flinke burenruzie. Fijn als jij voor juridische hulp ergens op kunt terugvallen. Het jaartarief van de ING rechtsbijstandverzekering is bijna altijd lager dan het uurtarief van een advocaat. Goed geregeld.

Samenwerking Nationale-Nederlanden

ING werkt voor schadeverzekeringen samen met Nationale-Nederlanden. Via hen kun je de verzekeringen afsluiten. Nationale-Nederlanden is de verzekeraar die dit aanbiedt speciaal voor klanten van de ING. ING is dan ook jouw vertrouwde aanspreekpunt. Nationale-Nederlanden incasseert de premie en betaalt mogelijke vergoedingen aan je uit. Voor de bemiddeling ontvangt ING een percentage van de premie.

ING verzekeringen opzeggen

Een schadeverzekering sluit je af voor een jaar. Daarna kun je je verzekering opzeggen wanneer je wilt. Let wel goed op dat je niet onderverzekerd bent. Of helemaal niet verzekerd. Misschien kan de verzekering voor je aangepast worden. Of is er een betere oplossing. Voor een opzegging of meer weten over de mogelijkheden kun je bellen naar 020-2288888. Bereikbaar op werkdagen van 08:00 tot 21:00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur. Je kunt je verzekering trouwens ook zelf online opzeggen. Ze nemen je verzoek dan in behandeling.

ING verzekeringen vergelijken

We vergelijken zoveel mogelijk verzekeraars in Nederland. Zo ook de verzekeringen van ING. In onze top 10 zie je de beste verzekeringen voor jouw persoonlijke situatie. Vergelijken doen we op prijs, maar ook op voorwaarden. Dat heb je zo geregeld.

Mijn ING

Niet alleen voor bankzaken log je in op Mijn ING. Dat doe je ook voor je verzekeringszaken. Zo kun je bijvoorbeeld gemakkelijk schade melden via je persoonlijke omgeving.

ING verzekeringen klantenservice

De klantenservice van ING helpt je graag. Via verschillende kanalen kun jij ze bereiken.
  • Webcare: Stel je vraag via Twitter of Facebook en je hebt binnen een uur antwoord.
  • Chat: In Mijn ING kun je heel gemakkelijk chatten met een medewerker.
  • Telefoon: Natuurlijk kun je ING ook telefonisch bereiken.
  • Kantoor: Ook helpen ze je graag op een van de kantoren.

ING verzekeringen contact

  • Klantenservice: 020-2288888
  • Alarmlijn: 020-2288800
  • Schade melden: 088-6633444
Openingstijden: 
  • Maandag t/m vrijdag: 8:00 tot 21:00 uur
  • Zaterdag: 9:00 tot 17:00 uur
  • Schade- en alarmlijn: 24 uur per dag, elke dag van de week
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes