Klaverblad

Bij Klaverblad varen ze al sinds 1850 hun eigen koers. Ze bieden verzekeringen waar veel particulieren en ondernemers iets aan hebben. Niet meer en niet minder. Want “als je maar lang genoeg gewoon blijft, word je vanzelf bijzonder”, zoals Klaverblad zelf zegt. Ze hecht veel waarde aan maatschappelijke betrokkenheid. Zo is ze lokaal actief, staat het milieu hoog in het vaandel en belegt ze verantwoord.

klaverblad

Voordelen Klaverblad verzekeringen

  • snelle afhandeling van schade;
  • goede bereikbaarheid;
  • veel verzekeringen onder één dak.

Klaverblad autoverzekering

Een ongeluk is zo gebeurd, dus je wilt dat je auto goed verzekeren. Bij Klaverblad is je auto goed verzekerd tegen een aantrekkelijke premie. En je schade wordt ook nog eens snel uitbetaald. Je kunt kiezen voor een WA-verzekering, beperkt casco of volledig casco. En daarnaast bieden ze nog allerlei aanvullende dekkingen, zoals een inzittendenverzekering. Lees meer over de Klaverblad-autoverzekering.

Klaverblad woonverzekering

Je huis is de grootste aankoop van je leven. Een goede woonverzekering, zowel opstalverzekering en inboedelverzekering, kun je veel gedoe besparen. Klaverblad helpt je. Je kunt kiezen voor verschillende pakketten en aanvullende verzekeringen.

Klaverblad reisverzekering

Tijdens je vakantie wil je gewoon genieten. Maar helaas zit een ongeluk in een klein hoekje. Als er dan al iets gebeurt, dan wil je alles goed geregeld hebben. Daarvoor is er de reisverzekering. Je kunt kiezen voor een uitgebreide medische dekking, maar ook voor een basispakket.

Klaverblad aansprakelijkheidsverzekering

Je zoon schopt een bal door de ruit van de buren. Of je schept de buurvrouw per ongeluk op de fiets wanneer je de oprit afrijdt. Wanneer je schade of letsel veroorzaakt, is het toch wel handig als je verzekerd bent met een aansprakelijkheidsverzekering. Dat scheelt je een hoop kosten en gedoe. Want hoe voorzichtig ook, een ongeluk is zo gebeurd. Bij Klaverblad ben je wereldwijd verzekerd en zijn je uitwonende studerende kinderen gewoon meeverzekerd.

Klaverblad rechtsbijstandverzekering

Een meningsverschil op je werk of een flinke burenruzie. Fijn als jij voor juridische hulp ergens op kunt terugvallen. Want soms kom je er zelf gewoon niet uit. Dat heb je met deze rechtsbijstandverzekering goed geregeld. Want jij kunt altijd terugvallen op juridische hulp.

Klaverblad opzeggen

Je kunt alle bovenstaande verzekeringen zelf online opzeggen, via een handig online formulier. Rekenhoudend met de opzegtermijn uiteraard.

Klaverblad vergelijken

We vergelijken zoveel mogelijk verzekeraars in Nederland. Zo ook de verzekeringen van Klaverblad. In onze top 10 zie je de beste verzekeringen voor jouw persoonlijke situatie. Vergelijken doen we op prijs, maar ook op voorwaarden. Dat heb je zo geregeld.

Mijn Klaverblad

Als klant kun je hier inloggen en snel je polis inzien. Of je gegevens of polis aanpassen in jouw eigen online omgeving.

Klaverblad klantenservice

De klantenservice helpt je graag. Via de volgende twee kanalen kun je ze bereiken:
  • per telefoon;
  • via het contactformulier op de website.
Klaverblad werkt niet met callcenters en lastige keuzemenu’s. Je krijgt altijd een medewerker aan de lijn. Daarnaast is de verzekeraar goed bereikbaar. Het doel is om binnen vijftien seconden op te nemen. En dit lukt ze aardig. In maar liefst 95% van de gevallen. De verzekeraar heeft meerdere telefoonnummers, maar het algemene telefoonnummer is 079-3204549.
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes