Nationale Nederlanden

De wortels van Nationale Nederlanden gaan ver terug, tot 1743. In 1963 is Nationale Nederlanden ontstaan uit een fusie van Nederlanden van 1845 en de Nationale Levensverzekering-Bank. In 1984 werd RVS overgenomen waarna beide bedrijven in 2012 pas samen verder gingen in één organisatie: Nationale Nederlanden. De slogan ‘Nationale Nederlanden, wat er ook gebeurt’ ken je misschien nog wel. Jarenlang heeft Nationale Nederlanden deze slogan gebruikt. Nationale Nederlanden biedt niet alleen verzekeringen aan, maar ook hypotheken, leningen, pensioen- en beleggingsproducten. Nationale Nederlanden is aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg en heeft het Keurmerk Klantgericht Verzekeren. Ben je op zoek naar een nieuwe verzekering? Bekijk dan of de verzekeringen van Nationale Nederlanden bij jou passen. Deze verzekeringsmaatschappij heeft onder andere de volgende verzekeringen: inboedelverzekering, aansprakelijkheidsverzekering, woonbootverzekering, reisverzekering, oldtimerverzekering en autoverzekering. Bij al haar verzekeringen biedt Nationale Nederlanden de ‘wat er ook gebeurt’-service. Nationale Nederlanden probeert met deze service er alles aan te doen om je snel verder te helpen.
nationale nederlanden

Voordelen Nationale Nederlanden

 • Rechtsbijstandverzekering beste uit de test bij Consumentenbond
 • Ruim 5 miljoen verzekerden
 • Ruim 170 jaar ervaring in verzekeringen

Nationale Nederlanden inboedelverzekering

De spullen in je huis, maar ook in je tuin en schuur, worden inboedel genoemd. Met een inboedelverzekering van Nationale Nederlanden verzeker je jouw spullen tegen brand of diefstal, maar ook onder andere tegen waterschade. Je kunt kiezen om jouw inboedel Basis of All-In te verzekeren.

Nationale Nederlanden aansprakelijkheidsverzekering

Het kan maar zo voorkomen dat je een vaas omstoot of iemand anders door jou letsel op loopt. Erg vervelend natuurlijk. Een aansprakelijkheidsverzekering vergoedt de schade die je veroorzaakt aan spullen van anderen of aan iemand anders. Een aansprakelijkheidsverzekering van Nationale Nederlanden vergoedt zowel grote als kleine schades. Je kunt kiezen tussen een verzekerd bedrag van € 1.000.000,- of € 2.500.000,-. Je bent dan onder andere verzekerd tegen:
  • Verwondingen die je bij iemand anders veroorzaakt
  • Schade aan de spullen van iemand anders
  • Schade door je huisdier aan iemand anders of de spullen van iemand

Nationale Nederlanden reisverzekering

Wil je graag zonder omkijken op vakantie kunnen gaan, dan is het aan te raden om de doorlopende reisverzekering van Nationale Nederlanden af te sluiten. Met deze verzekering kan je altijd rekenen op persoonlijke hulp van de TravelCare Alarmcentrale. De verzekering geldt voor je gehele gezin, ook wanneer jullie afzonderlijk van elkaar op vakantie gaan. Bagage en onderwatersport zijn standaard meeverzekerd.

Nationale Nederlanden autoverzekering

Uniek aan de Nationale Nederlanden autoverzekering is de Tevredenheidsgarantie. Ben je niet tevreden over hoe de schade is afgehandeld, dan krijg je vier maanden premie terug. Verder heeft Nationale Nederlanden een nieuwwaarderegeling van twee jaar en hoef je geen eigen risico te betalen als je naar een gecontracteerde schadehersteller gaat.

Nationale Nederlanden opstalverzekering

Schade door inbraak of brand verzeker je met de opstalverzekering van Nationale Nederlanden. Als er sprake is van een grote schade komt de schademanager van Nationale Nederlanden bij je thuis. Vervolgens blijft hij of zij jouw vaste aanspreekpunt.

Nationale Nederlanden opzeggen

Wil je je verzekering bij Nationale Nederlanden beëindigen? Geen probleem. Na het eerste jaar kan dit dagelijks. Je kunt dit regelen door online het formulier ‘Beëindigen ZekerheidsPakket Particulieren’ in te vullen of door op de website met een medewerker te chatten.

Nationale Nederlanden vergelijken

De premies van Nationale Nederlanden zijn scherp. We vergelijken bijna alle verzekeraars van Nederland. Dat doen we op basis van jouw wensen en behoeften. Vul je gegevens in en bekijk een overzicht van de laagste premies. Zo vind je eenvoudig onze beste én voordeligste verzekering.

Nationale Nederlanden klantenservice

Nationale Nederlanden wil je graag goed van dienst zijn. Heb je een vraag of wil je ergens meer informatie over? De klantenservice is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag. Wil je schade melden en geholpen worden bij de schadebehandeling? Bel dan naar 088 663 31 11. Dit nummer is 24/7 bereikbaar.

Nationale Nederlanden contact

Reactie binnen vijf minuten
 • Telefoonnummer: 088 663 06 63
  • Maandag tot en met vrijdag: 08.00 tot 21.00 uur.
  • Zaterdag: 09.00 tot 17.00
 • Live chat
 • Facebook
 • Twitter
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes