NowGo

NowGo is een jonge online verzekeraar. Ondanks dat het een nieuwe verzekeraar is, heeft de verzekeraar veel ervaring. Dit komt omdat nowGo onder het label van verzekeraar VIVAT valt. VIVAT is het moederbedrijf van onder andere Reaal en Zwitserleven. NowGo probeert het online afsluiten van een verzekering zo transparant mogelijk te maken voor je. NowGo biedt verschillende verzekeringen aan: auto-, reis-, opstal-, inboedel-, woon-, aansprakelijkheids- en rechtsbijstandverzekeringen. Kom erachter of nowGo verzekeringen aanbiedt die bij jou passen. Wij vertellen je meer over nowGo. nowgo

Voordelen nowGo

Net als alle verzekeraars, heeft nowGo bepaalde voordelen:
 • nowGo biedt je simpele digitale oplossingen;
 • nowGo is helemaal op jou afgestemd.

nowGo autoverzekering

Als je een autoverzekering afsluit bij nowGo dan heb je de keuze uit een WA-verzekering, beperkt casco of een volledig casco (allrisk). Je kunt dus kiezen uit alle autoverzekering-dekkingen. Bij nowGo heb je daarbij standaard automobilistenhulp bij verkeersongevallen. Sluit jij liever zoveel mogelijk risico’s uit? Dan kun je bij nowGo kiezen om aanvullende verzekeringen af te sluiten. Je hebt keuze uit:

NowGo reisverzekering

Bij nowGo kun je kiezen tussen een doorlopende en kortlopende reisverzekering. In 2018 is de doorlopende reisverzekering van NowGo door de consumentenbond uitgeroepen tot de Beste Koop. De reisverzekeringen kun je uitbreiden met aanvullende dekkingen. Zoals je die bij ons ook kunt kiezen in de vergelijker.

NowGo inboedelverzekering

Sluit je bij nowGo een inboedelverzekering af, dan krijg je 15% korting als je dat doet in combinatie met een opstalverzekering. Oftewel: een woonverzekering. Je kunt de inboedel tot € 125.000,- verzekeren bij nowGo. De verzekeraar biedt een standaard- en allriskdekking aan. Deze kun je ook weer uitbreiden met aanvullende dekkingen:
  • glas;
  • buitenshuisrisico;
  • zakelijke inboedel;
  • kostbaarheden.

NowGo opstalverzekering

Ga je voor een opstalverzekering van nowGo dan kun je 15% korting krijgen op de premie als je ook een inboedelverzekering kiest bij deze verzekeraar. Met de opstalverzekering verzeker je je woning. Daarbij zijn bijgebouwen via nowGo altijd meeverzekerd. Je kunt glas aanvullend meeverzekeren.

NowGo woonverzekering

Kies je voor een woonpakket, dus een combinatie van inboedel en opstal, dan krijg je 15% korting op de woonverzekering.

NowGo aansprakelijkheidsverzekering

Je kunt je met de aansprakelijkheidsverzekering van nowGo verzekeren tot € 1.250.000,- en hebt een wereldwijde dekking. Deze verzekering is vanaf het eerste moment dagelijks opzegbaar. Voor minder dan € 4,- per maand heb je een aansprakelijkheidsverzekering.

NowGo rechtsbijstandverzekering

NowGo biedt professionele hulp als je juridische vragen hebt over conflicten. Er zijn drie verschillende modules die je kunt kiezen bij de rechtsbijstandverzekering van nowGo:
   • Consument & Wonen;
   • Verkeer;
   • Werknemer;
Ook kun je deze verzekering aanvullend uitbreiden. Dat kan met een module ‘Familie’, ‘Scheidsmediation’ en ‘Fiscaal & Vermogen’.

NowGo opzeggen

Wanneer je een verzekering kunt opzeggen, hangt af van de voorwaarden per verzekering wanneer dit kan. Je kunt een verzekering bij nowGo opzeggen via het opzegformulier. Daar vul je dan in welke verzekering je wilt opzeggen, wat het polisnummer hiervan is, waarom je deze wilt opzeggen en wat de einddatum moet zijn.

NowGo vergelijken

Maak je bij ons een vergelijking voor een van de verzekeringen die nowGo ook aanbiedt? Dan zie je in de vergelijker vanzelf of nowGo een voor jou voordelig aanbod heeft. Als dat zo is, vind je de verzekering namelijk in de top tien.

Mijn nowGo

Net als veel verzekeraars heeft nowGo een speciale applicatie en online omgeving: Mijn nowGo. Daarop kun je makkelijk en 24/7 schade doorgeven en gegevens inzien en wijzigen. Ook kun je er facturen zien en betalen. Handig!

NowGo contact

Wil je contact opnemen met nowGo, dan kan dat op verschillende manieren: telefonisch, maar ook via Messenger, WhatsApp en Twitter. Op werkdagen tussen 8.00 en 18.00 uur. Op zaterdag kun je nowGo ook contacten. Tussen 10.00 en 16.00 uur. Alleen bellen is dan niet mogelijk.

Telefoonnummer nowGo

Je kunt nowGo op werkdagen bereiken van 8.00 tot 18.00 uur. Er zijn twee verschillende telefoonnummers:
   • algemeen telefoonnummer: 020-5436000;
   • WhatsApp: 06-20493109;
   • alarmcentrale: 020-6515649 (24 uur per dag, alleen voor spoed).
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes