Aevitae zorgverzekering

Let op!

Het is niet meer mogelijk om zorgverzekeringen te vergelijken op Hoyhoy.nl. Wij raden je zorgverzekering vergelijken via Pricewise aan.

De informatie op de pagina waarop je je nu bevindt, is mogelijk niet meer up-to-date. Wil je meer weten over Aevitae? Kijk dan op deze pagina van Pricewise: Aevitae.Aevitae

Aevitae vindt dat verzekeren om mensen gaat. Bij Aevitae willen ze dingen graag ‘net aeven anders’ doen. Dit merk je als je contact hebt met de klantenservice en in de samenstelling van de pakketten. Bij Aevitae zijn ze er voor de klant, niet andersom. Meedenken over verzekeringen of over hoe je gezond en fit kunt blijven. Ze helpen je graag op allerlei manieren. Aevitae is een volmachtbedrijf. Dit betekent dat ze zelf geen risicodrager zijn, maar verzekeringen aanbieden van andere verzekeraars.

aevitae

Aevitae zorgverzekering voordelen

  • aevitae is gespecialiseerd in werkgeverscollectiviteiten;
  • altijd de best passende zorgverzekering;
  • dienstverlening is afgestemd op de wensen van klanten;
  • contact en service zijn altijd van hoge kwaliteit;
  • scherpe premie en hoge korting;
  • mogelijkheid tot gespreid betalen van je eigen risico;
  • je eigen online omgeving en Zorgapp om snel kosten te kunnen declaren.

Aevitae zorgverzekering premie

Je betaalt minimaal de zorgpremie voor je basisverzekering. Als je je via een collectief verzekerd, bijvoorbeeld je werk, kan dat veel geld schelen. De premie hangt ook nog af van eventuele aanvullende verzekeringen en de hoogte van je eigen risico.

Aevitae zorgverzekering dekking

Aevitae biedt verschillende basisverzekeringen aan. Het verschil zit o.a. in het aantal zorgaanbieders waar je terecht kunt. Daarnaast zijn er vijf aanvullende pakketten bij te verzekeren: het basic pakket, het plus pakket, het extra pakket, het top pakket en het vip pakket. Je kunt ook nog kiezen uit een aantal tandartsverzekeringen. Denk je dat Aevitae de juiste zorgverzekering voor jou heeft? Ontdek het nu. Via onze zorgvergelijker kun je de zorgverzekeringen van Aevitae vergelijken met die van een groot aantal zorgverzekeraars.

Aevitae zorgverzekering voorwaarden

De voorwaarden van de Aevitae zorgverzekering vind je in onze vergelijker. Daar staat alles voor je in een handig overzicht.

Aevitae zorgverzekering opzeggen

In november en december kun jij als je wilt weer kiezen voor een nieuwe zorgverzekering. Je huidige zorgverzekering wordt dan automatisch voor je opgezegd. Dat is zo geregeld. Wil je overstappen van zorgverzekering, maar weet je nog niet naar welke zorgverzekeraar precies? Zeg dan zelf je zorgverzekering op voor einde van het jaar. Dan heb je tot 1 februari de tijd om over te stappen naar een nieuwe zorgverzekering. Deze gaat dan met terugwerkende kracht in vanaf 1 januari. Dit geldt natuurlijk ook voor de premie.

Aevitae zorgverzekering vergelijken

We vergelijken zoveel mogelijk zorgverzekeraars voor je in onze zorgvergelijker. Na je vergelijking zie je de beste zorgverzekeringen voor jouw persoonlijke situatie. We kijken naar prijs, maar ook naar de voorwaarden. Overstappen is zo geregeld.

Aevitae zorgverzekering contact

Je kunt op verschillende manieren contact opnemen met Aevitae. Ze helpen je graag.

  • Telefoon: 088 35 35 763. Bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 17.30 uur.
  • Contactformulier: Deze vind je op de website. Je krijgt binnnen vijf werkdagen antwoord.
  • Facebook en Twitter: Je kunt een privébericht sturen via sociale media. Deze worden iedere werkdag beantwoord tussen 8.30 en 17.30 uur.
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes